Novice


Arhiv: Povabilo delodajalcem k podpisu Pisma o nameri za izvajanje programa AVTOKAROSERIST v vajeniški obliki

Spoštovani,

zavedamo se, da je eden izmed ključnih izzivov poslovnih subjektov, kako pridi do ustrezno usposobljenega kadra. Ustrezni programi, skladni s potrebami delodajalcev, možnost njihovega izvajanja v bližini in sistem vajeništva, v katerega se lahko vključite tudi vi, lahko prispeva k reševanju pomanjkanja kadrov.

Na osnovi informacij delodajalcev, ki jih delite z nami, se tokrat obračamo na vas s prošnjo, da nam s podpisom pisma o nameri, izkažete vaš interes za sodelovanje pri izvajanju programa AVTOKAROSERIST v vajeniški obliki.

Podporo za izvajanje navedenega programa potrebujemo zato, da lahko v naslednjih korakih prenesemo pričakovanja regijskega gospodarstva do odločevalcev in vplivamo na izvedbo tega programa v okviru Strojne, prometne in lesarske šole, ki deluje pod okriljem Šolskega centra Nova Gorica.

V kolikor imate interes, da se vaše podjetje vključi v izvajanje vajeništva za program avtokaroserist, prosimo, da izpolnite priloženi osnutek pisma o nameri, ki vam ga prilagamo ter ga izpolnjenega pošljite na elektronski-naslov: spls@scng.si. Vaše odgovore pričakujemo najkasneje do 9. decembra 2022

Povabilo delodajalcem k podpisu Pisma o nameri za izvajanje programa AVTOKAROSERIST v vajeniški obliki

Pismo o nameri_Avtokaroserist_2023-2024

V upanju na naše uspešno sodelovanje, lepo pozdravljeni.

EKIPA GZS SPGZ

Fotogalerija





 

Arhivi