Novice


Arhiv: Vabilo na predstavitev projekta železniške postaje Vrtojba, lok Vrtojba in postajališče Šempeter pri Gorici, 30. 1. 2023 ob 14.00 uri

Spoštovane članice in člani,
obveščamo vas, da smo bili predstavniki zbornice GZS Severno Primorske gospodarske zbornice na 1. koordinacijskem sestanku za projektiranje železniške postaje Vrtojba, lok Vrtojba in postajališča Šempeter pri Gorici na DRI, v Ljubljani.
Tam smo dogovorili, da bomo organizirali predstavitev za širšo skupino zainteresiranih podjetij. Izjemno pomembno je, da smo vsi informirani o tem pomembnem projektu in če imamo predloge oz. pripombe nanj, da se nanje čim prej odzovemo.
Na zbornici delujemo skladno z vašimi pričakovanji, vse v smeri, da zgradimo dobro poslovno okolje. Projektantom smo zato podali zavezo, da bomo poskrbeli za pravočasno izmenjavo informacij/pričakovanj med gospodarstvom in projektno skupino.  

 

Vljudno torej vabljeni, da se nam pridružite na

 

Predstavitvi projekta železniške postaje Vrtojba, lok Vrtojba in postajališče Šempeter pri Gorici,

 

ki bo v prostorih GZS Severno Primorske gospodarske zbornice , Sedejeva 2A, 5000 Nova Gorica

v ponedeljek, 30. 1. 2023 ob 14.00 uri.

 

Z nami bo tudi vodja projekta.

 

Zaradi lažje organizacije prosimo, da vašo prisotnost najavite preko elektronske prijavnice najpozneje do četrtka, 26. januarja 2023.

Predstavitev je prvenstveno namenjena članom zbornic, ki delujejo v prostoru omenjenega projekta. 

V kolikor menite, da bi bilo smiselno povabiti še koga dodatno, prosimo, da nam sporočite njegov kontakt, da jih lahko povabimo.

 

S spoštovanjem

Ekipa GZS SPGZ

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi