Novice


Arhiv: Zaposlovanje filipinske delovne sile

Zaposlovanje filipinske delovne sile

Ljubljana, 21. februar 2023

 

Se tudi vaše podjetje sooča z vse večjim pomakanjem kvalificirane delovne sile in išče učinkovite rešitve za odpravo tega izziva?

Vas zanimajo dobre prakse in izkušnje izbranega slovenskega podjetja, ki tovrstne izzive uspešno rešuje z zaposlovanjem kvalificirane filipinske delovne sile za delo v proizvodnji, turizmu, trgovini, zdravstveni negi in oskrbi…?

Če je odgovor na zgornji vprašanji pritrdilen, vas vljudno vabimo na predstavitev primera dobre prakse zaposlovanja filipinske delovne sile in individualnih pogovorov s strokovnjaki na tem področju.

TERMIN      torek, 21. februar 2023, od 9.00 do 12.00 ure

LOKACIJA  GZS, dvorana C, Dimičeva ulica 13, Ljubljana

PROGRAM*:

 

09.00 – 09.05

Pozdravne besede organizatorjev

09.05 – 10.00

Predstavitev primera dobre prakse zaposlovanja filipinske delovne sile v slovenskem podjetju*

-Zakaj zaposliti filipinsko delovna sila

-Značilnosti poslovanja s Filipini

-Zakonske zahteve

-Postopki

KAY QUINTOS, predsednica in CEO, PNIInternational Corporation, direktorica upravnega odbora in podpredsednica, Philippine Association of Service Exporters, Inc.

Predstavitev uspešnih primerov pridobivanja kvalificiranih delavcevza sektorje gradbeništva, prevozništva in logistike, zdravstvene nege in oskrbe

GREGA BIZJAK,direktorSkupine SIGR BIZJAK

Predstavitev ponudbe za sodelovanje z Work Perofrmance d.o.o. Varaždin

KAY QUINTOS, predsednica in CEO, PNIInternational Corporation, direktorica upravnega odbora in podpredsednica, Philippine Association of Service Exporters, Inc.

10.00 – 12.00

Individualni poslovni razgovori s predavateljema**

* prispevek bo v angleškem jeziku

** Za posamezen individualni poslovni razgovor je na voljo 15 minut, urnik razgovorov bo narejen na podlagi vrstnega reda prijav

 

 

PRIJAVA:   Prijave sprejemamo preko elektronske prijavnicenajkasneje do 13. februarja 2023 oziroma do zapolnitve kapacitet, pri čemer bomo upoštevali vrstni red prijav oddanih preko spletne prijavnice.

 

KOTIZACIJA:  Za člane GZS je udeležba na dogodku brezplačna. Kotizacija za nečlane GZS znaša 350,00 EUR (brez DDV) na posameznega udeleženca. Kotizacijo je potrebno plačati ob prijavi na dogodek na GZS TRR pri NLB 02924-0017841495, sklic 1510 – 5740, s pripisom »Zaposlovanje filipinske delovne sile«.

 

ODJAVA:  Brezplačne odjave sprejemamo preko elektronske pošte na naslov natasa.turk@gzs.si in sicer najkasneje do 15. februarja 2023 do 09:00 ure. Za odjave po navedenem datumu ali v primeru neudeležbe na dogodku zaračunamo 50,00 EUR administrativnih stroškov na udeleženca.

 

DODATNE INFORMACIJE:     GZS, Nataša Turk, T 01/58 98 152, E natasa.turk@gzs.si.




Fotogalerija





 

Arhivi