Novice


Arhiv: Ponudbe član članu februar 2023

 

Spoštovani,

člani GZS so za vas pripravili posebno akcijo popustov!

Prijazno vas vabimo, da si ogledate ponudnike, saj se za vsakogar nekaj najde.

Akcijske ponudbe

HIT PRELESS d.o.o.

Heka pisarniški interier je nova blagovna znamka krovnega podjetja Hit Preless. Pod njo je združeno 30 letno znanje o tapetništvu in predanost inovativni inženirski miselnosti. Heka je bila ustvarjena, da vam pomaga soustvarjati dobro počutje na delovnem okolju – bodisi v domači pisarni bodisi v službi.

Preberite več

EKVILIB INŠTITUT

Na področju družbene odgovornosti delujemo že od leta 2003. Vpeljali smo certifikata Družini prijazno podjetje in Družbeno odgovoren delodajalec, ukvarjamo pa se tudi z izobraževanji in delavnicami na področju družbene odgovornosti.

Preberite več

PIGO d.o.o.

Naše podjetje se že več kot 20 let ukvarja s prodajo in dostavo pisarniškega materiala. Smo uvozniki za znane blagovne znamke in HP Gold parnter za prodajo tiskalnikov, tonerjev in črnil proizvajalca HP. Prepoznate nas po konkurenčnih cenah, zanesljivosti in pozitivnem odnosu do vseh kupcev. Z nasveti vam pomagamo pri vaših vprašanjih in odločitvah. Vaše zadovoljstvo je tudi naše.

Preberite več

MEDEX TRADE d.o.o.

ZALJUBLJENI v čebele. PREDANI izboljševanju življenja ljudi. ZAVEZANI ustvarjanju čebelam in ljudem prijaznega sveta. Medex kot pionirji apiterapije že skoraj 70 let izboljšujejo življenja ljudi z naravnimi, učinkovitimi in inovativnimi prehranskimi dopolnili na osnovi čebeljih pridelkov in drugih darov neokrnjene narave.

Preberite več

EVTECH4U d.o.o.

Naše podjetje članom GZS nudi brezplačen nasvet in svetovanje glede implementacije e-mobilnosti in polnilnih postaj za vaše podjetje ali dom.

Preberite več

Fotogalerija





 

Arhivi