Novice


Arhiv: Ponudbe član članu, marec 2023

 

Spoštovani,

tudi v tem mesecu, so vam člani GZS pripravili posebne akcijske ponudbe.

Z veseljem predstavimo tudi vašo ponudbo.


"
Bolj kot delo, ki smo ga opravili, nas utruja delo, ki ga še nismo😉

Akcijske ponudbe

SILVAPRODUKT d.o.o.

V podjetju Silvaprodukt nudimo 100 % NARAVNO ZAŠČITO LESA – patentiran postopek Silvapro®, ki velja za zaščito nove generacije, ter Silvanolin®- DOKAZANO NAJUČINKOVITEJŠA ZAŠČITA ZA LES z uspešno opravljenimi več kot desetletje trajajočimi terenskimi testiranji.

Preberite več

Evrosad d.o.o., Krško

Članom GZS nudimo 5% popust na redne cene pri nakupu lokalno pridelanega sadja, zelenjave in izdelkov naših pridelovalcev ter kmetij v naši trgovini EVROSAD TRŽNICA

Preberite več

SMART 4U, digitalni marketing in tržno komuniciranje, Marta Namačinski s.p.

Butična digitalna marketinška agencija, ki za podjetja na enem mestu nudi storitve digitalnega marketinga, spletno oglaševanje, grafično oblikovanje, vsebinski marketing ter vodenje odnosov z javnostmi.

Preberite več

PMOexpert, Gregor Androjna s.p.

Usposabljanje vam ponuja teoretična in praktična znanja, globalne PMO stroke, skozi smernice PMO GuideBook in CB-PMO Framework, mentor pa 1 leto brezplačne podpore, da lahko model uspešno implementirate v vašem podjetju.

Preberite več

Beyond Mura Distillery, Jernej Horvat s.p.

Beyond Mura Distillery je butična mikrodestilarna, ki se nahaja v okolici Domžal. Proizvajamo več stilov gina, kateri so bili že večkrat tudi nagrajeni. Naši produkti so lahko odlično darilo za kakršnokoli priložnost.

Preberite več

Fotogalerija





 

Arhivi