Novice


Arhiv: Aprilska ponudba Član Članu

 

Spoštovani,
Akcijske ponudbe v mesecu aprilu.

Z veseljem predstavimo tudi vašo ponudbo.

Mnogi ljudje ne uspejo zato, ker se ne zavedajo, kako zelo blizu uspeha so, ko obupajo.

Akcijske ponudbe

Zavod za mednarodno sodelovaje IVEJM

Vabimo vas na spletno konferenco, v organizaciji Instituta IVEJM in podjetja Strings iz Brazilije, na kateri vam bomo predstavili brazilski trg. Objavljen link na povezavo.

Preberite več

CENTURY 21, CSLO Nepremičnine d.o.o.

Vsem članom GZS nudimo 25 % popust pri prijavi na NEPREMIČNINSKO KONFERENCO, ki jo organiziramo dne 19. 4.2023, v Kristalni palači BTC Ljubljana. Več info na spletni strani.

Preberite več

Unija Smart Accounting d.o.o.

Članom GZS ponujamo brezplačno registracijo in uvodno svetovanje o tem, kakšne so vaše možnosti pri prodaji podjetja. Oglejte si te možnosti za prodajo vašega podjetja in se brezplačno registrirajte na https://www.unijahub.com/, pokličite na številki 01 360 20 13 in 030 600 000 ali nam pišite na info@unijahub.com.

Preberite več

Medijski partner d.o.o., Marketing magazin

Članom GZS nudimo 10 % popust na prijavo na DIGGIT konferenco o prihodnosti. Predstavili vam bomo glavne trende, ki jih morajo oglaševalci v svoje strategije implementirati že danes Več na spletni strani.

Preberite več

Status d.o.o. Metlika

Članom GZS nudimo 15 % popusta na vse kakovostne Statusove izdelke za vakuumiranje in pripravo jedi.

Preberite več

Kompas Xnet d.o.o.

Članom GZS nudimo tri dni vrhunskih tehničnih predavanj na temo Microsoft tehnologij. Svetovno priznani strokovnjaki na dosegu roke. Lipica 29. – 31. maj 2023. S kodo GZS10 kar 10 % popust za prijave do 15. april

Preberite več

Agencija POTI d.o.o.

Vsem članom Gospodarske zbornice Slovenije v okviru programa Član – Članu nudimo 10 % popust za udeležbo na praktičnih delavnicah in strokovnih seminarjih, ki so razpisane na naši spletni strani.

Preberite več

Fotogalerija





 

Arhivi