Novice


Arhiv: Delavnica "NEKI ZA ZDRAVJE"

 

22. 5. MB

23. 5. LJ

25. 5. NG

Delavnice zdravja na

delovnem

mestu

Gospodarska zbornica Slovenije, Sekcija za fitnes, rekreacijo in regeneracijo (SFRR) v sodelovanju s članskimi pojdetji SFRR in Fakulteto za šport za Slovenski podjetniški sklad izvaja delavnice za zaposlene na temo preventivnih programov za varovanje zdravja pri delu ter spodbujanja zdravega življenjskega sloga.

 

KDO? Namenjene so vodstvu in zapolsenim v zagonskih ter drugih visokotehnoloških,

inovativnih, mikro, malih in srednjih podjetjih. Prijavi se lahko več zaposlenih.

 

KDAJ?

22. maj 2023:Maribor (Bodifit)

23. maj 2023:Ljubljana (GZS)

25. maj 2023: Nova Gorica (Hiša rekreacije)

 

Delavnice bodo potekale od 11.00 do 15.00 ure. Všteto je zdravo kosilo in mreženje!

 

KAJ? Na delavnicah boste dobili vpogled v svoje psihofizično stanje, izmerili svojo telesno zmogljivost, dobili praktične napotke s strani strokovnjakov na področju medicine dela, kineziologije, osebnega trenerstva in psihoterapije o tem kaj lahko naredite za zdravo delo v pisarni in zdrav življenjski slog, se podružili in tudi kaj dobrega pojedli. Sodelovali boste lahko v pilotni študiji o učinkovitosti preventinih programov na delovnem mestu.

 

ZAKAJ? Zaposlene in vodje podjetij želimo naučiti o pomembnosti dobrega psihičnega in fizičnega počutja na delovnem mestu, če želimo ostati zdrava družba prihodnosti.

 

Pravokotnik: zaokroženi vogali: PRIJAVA

DELAVNICE IN MERITVE SO BREZPLAČNE!

Projekt sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa »Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi