Novice


Arhiv: GOSPODARSKA DELEGACIJA LOGISTOV IN PREVOZNIKOV V SRBIJO - prijave bodo odprte v kratkem

 

 

Vabilo

 

GOSPODARSKA DELEGACIJA LOGISTOV IN PREVOZNIKOV V SRBIJO

6. - 7. junij 2023, Hyatt Regency Beograd

 

Gospodarska zbornica Slovenije (Združenje za promet in Center za mednarodno poslovanje) v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija,  Slovenskimi železnicamiLuko KoperGospodarsko zbornico Srbije in Slovenskim poslovnim klubom Beograd organizira poslovno delegacijo slovenskih logistov, transporterjev in špediterjev, vezanih na 10. koridor (10. TEN -T), v Srbijo - Beograd.

 

K udeležbi v poslovni delegaciji vabimo predstavnike slovenskih podjetij iz dejavnosti transport in logistike.

 

Namen delegacije je predstavitev in promocija kompetenc, zmogljivosti in storitev slovenskega transporta in logističnega sektorja za potrebe Srbije (in regije),s čimer želimo obuditi pomen in vodilno vlogo Slovenije na 10. TEN – T in spodbuditi večjo pretočnost koridorja za blagovne tokove med regijo Zahodnega Balkana in preostalo Evropo.

 

Osrednji poslovni dogodek delegacije je Poslovna konferenca slovenske in srbske logistika za potrebe srbskega gospodarstva in tržišča. Z njo nagovarjamo zainteresirana srbska podjetja, pa tudi druga podjetja iz regije, predvsem mednarodno aktivna industrijska podjetja, ki jim je odlična storitev in pretočnost koridorja bistvena za konkurenčnost njihovega poslovanja.

 

Okvirni program konference zajema slovenske predstavitve, okroglo mizo o izzivih pretočnosti 10. koridorja ter mreženje z B2B (v priponki). Zainteresirana logistično – transportna podjetja bodo imela tudi možnost najema stojnic (vključeno v kotizacijo).

 

Poslovni dogodek bo 6. junija 2023 v hotelu Hyatt Regency Beograd ob 11.30 uri

 

 

(Skupinskega prevoza v Beograd ne organiziramo. Preliminarno smo rezervirali omejeno število hotelskih sob v Hyatt Regency hotelu.)

 

PRIJAVE sprejemamo do 4. junija 2023 preko spletne platforme B2Match.

 

STROŠKI so vezani na individualno potovanje in namestitev članov delegacije v Beograd in jih udeleženci krijejo neposredno svojim izbranim ponudnikom.

 

Kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znaša 350 EUR na udeleženca (brez DDV). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska delegacije in možnost najema stojnice za predstavitev njihove dejavnosti v okviru poslovnega dogodka (omejeno število stojnic). Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav s takojšnjim rokom plačila.

 

Povračilo 60 % stroškov udeležbe v delegaciji iz naslova vavčerjev SPS (spodaj) je možno ob minimalnem skupnem znesku upravičenih stroškov 500 EUR (kotizacija, javni prevoz, namestitev). Za uveljavljanje povračila vam GZS ob vplačilu kotizacije izda potrdilo o udeležbi v delegaciji.

 

Slovenski podjetniški sklad(SPS) s politiko vavčerjev omogoča povračilo 60 % stroškov udeležbe v poslovnih delegacijah. Velja za vse potovalne stroške in kotizacije (kot so navedeni zgoraj), a le za mala in srednje velika podjetja(MSP) in ob predložitvi potrdila o udeležbi (izda GZS) in ostalih dokumentov na SPS pred odhodom delegacije. Več o tem nawww.podjetniskisklad.si/vsebinska-podpora/vavcerski-sistemi/vavcer-za-udelezbo-v-gospodarskih-delegacijah-v-tujino/.

 

ODJAVE: do . junija 2023. V primeru vaše odpovedi udeležbe po tem datumu kotizacije ne vračamo, ker je strošek že nastal.

 

Informacije: Matej Rogelj, T: 01 5898 159, matej.rogelj@gzs.si in Robert Sever, T: 01 58 98 231, robert.sever@gzs.si

 

Vljudno vabljeni!

 

  

 

Pripeti dokumenti

PROGRAM DOGODKA

Fotogalerija





 

Arhivi