Novice


Arhiv: Junijska ponudba član članu

Spoštovani,

vsak mesec vam člani GZS pripravijo posebne ponudbe. Prelistajte ponudbe, saj se za vsakogar nekaj najde 
👌

Lahko se prijavite tudi VI in se predstavite oz. ponudite posebno akcijo popustov drugim članom GZS! Z veseljem predstavimo tudi vašo ponudbo.



Akcijske ponudbe

PIGO d.o.o. Pisarniški material

Pri nakupu na naši spletni strani www.pigo.si si z vpisom kode GZS-10 ob nakupu zagotovite 10% popust na določene artikle.

Preberite več

RIHTER d.o.o.

Rihter je podjetje, specializirano za izdelavo hiš in objektov po meri kupca. Temeljne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih montažnih hiš in poslovnih objektov ter nadgradnja obstoječih objektov in ostrešij. Vse hiše Rihter so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločijo.

Preberite več

ATech d.o.o.

S kodo GZS10 izkoristi 10% popust na vse izdelke na spletni strani. Za povpraševanje in ponudbo večjih količin naših izdelkov, smo vam na voljo na omenjenem e-naslovu. Ponudba velja do 31.12.2023.

Preberite več

CLUEKIT d.o.o.

Ponujamo vam brezplačni 1h pregled vaših trenutnih marketinških aktivnosti in svetovanje glede izboljšav predstavitve vašega podjetja. V kolikor si želite osebnega pristopa in prilagodljivo marketinško ekipo, ki bo z vami dosegala cilje, smo pravi naslov za vas.

Preberite več

Igrače za otroke, Irena Žagar s.p.

Podarite slovenske igrače in podprite slovenske ustvarjalce! Ob nakupu igrač na spletni strani, vam podarimo 10% popust. Vtipkajte kodo GZS10. Za povpraševanje in ponudbo naših igrač, pa smo vam tudi na voljo preko e-pošte.

Preberite več

Fotogalerija





 

Arhivi