Novice


Arhiv: Javni pozivi in razpis Eko sklada

Javni pozivi in razpis Eko sklada

Eko sklad je objavil dva javna poziva. Za naložbe v nakup novih vozil na električni pogon, ki vključuje nakup ali dvoletni najem baterije, namenjajo 2.500.000,00 evrov, pri čemer vrednost nakupa posameznega novega vozila na električni pogon, skupaj z vrednostjo nakupa ali najema baterije ne sme presegati 65.000,00 evrov. Več.

V sklopu Javnega poziva Kreditiranje okoljskih naložb razpisujejo 7 milijonov evrov, in sicer v obliki kreditov za okoljske naložbe oziroma v projektu opredeljene faze naložb v ukrepe za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov, zmanjšanje onesnaževanja zraka, gospodarjenje z odpadki, varstvo voda in učinkovito rabo vode, odvajanje odpadnih vod ali oskrbo s pitno vodo ter začetne naložbe v okoljske tehnologije. Več.

V okviru javnega razpisa Nepovratne finančne spodbude za pilotne projekte skupnih naložb celovite energijske prenove starejših večstanovanjskih stavb, sofinanciranih s strani podjetij za energetske storitve Eko sklad namenja 500.000,00 evrov. Namen razpisa je razvoj novega finančnega instrumenta, ki bo omogočil večji obseg celovitih energijskih prenov večstanovanjskih stavb. Več.

Fotogalerija





 

Arhivi