Novice


Arhiv: Pridružite se spletnemu zaposlitvenemu sejmu Work in SLOVEnia 14. novembra

Delodajalci

Kliknite za ogled na spletu

eObvestilaza delodajalce

 

Pridružite se nam na spletnem zaposlitvenem sejmu Work in SLOVEnia 14. novembra

Na dogodek se lahko registrirate takoj!

Če iščete nove sodelavce v industriji, na področju IKT ali ponujate priložnosti zaposlitve kandidatom z različnimi tehničnimi znanji in poklici, je ravno naš spletni sejem Work in SLOVEnia prava priložnost za predstavitev vašega podjetja in kadrovskih potreb.

Prijavijo
se lahko iskalci zaposlitve iz katerekoli države.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v torek, 14. 11. 2023, med 11:00 in 16:00 po spletu. Pritegnite iskalce zaposlitve iz različnih držav!

Če želite sodelovati in se predstaviti potencialnim kandidatom in kandidatkam, se čim prej registrirajte na spletni zaposlitveni sejem Work in SLOVEnia. Svoj profil podjetja lahko uredite v le nekaj korakih.

Uspešni registraciji sledi vaše aktivno sodelovanje na sejmu: odzivanje na prijave kandidatov na objavljena prosta delovna mesta, potrjevanje terminov in izvedbo zaposlitvenih razgovorov z ustreznimi kandidati, dosegljivost za klepet z zainteresiranimi kandidati na dan sejma ali samo za določen termin v času trajanja sejma.

Poleg tega lahko izkoristite priložnost za dodatno predstavitev svojega podjetja in aktualnih prostih delovnih mest v obliki največ 10-minutne video predstavitve v angleškem jeziku v okviru programa sejma.

Prej ko se registrirate in objavite prosta delovna mesta, prej bodo iskalci zaposlitve imeli možnost prijave.

Registracija za iskalce zaposlitve je namreč že odprta! Platforma omogoča prijavo kandidatov iz katerekoli države.

Pridobite več informacij
o sejmu Work in SLOVEnia:

Zaradi omejenega števila sodelujočih podjetij so glavni vstopni pogoji:

  • delodajalec zaposluje nove sodelavce v industriji ali IKT ali želi zaposliti osebe z različnimi tehničnimi znanji in poklici,
  • zaveza za aktivno sodelovanje na sejmu in
  • zaposlovanje v skladu s pravično mobilnostjo.

Evropske dneve zaposlovanja vodijo EURES, mreža evropskih služb za zaposlovanje (partner Evropski urad za delo – ELA), in Evropska komisija, ki podpirajo pravično mobilnost delavcev.

Registrirajte se!

Poglejte novico!

Pišite Katarini!

Fotogalerija





 

Arhivi