Novice


Arhiv: Izšla je novembrska številka revije Glas gospodarstva

Izšla je novembrska številka revije Glas gospodarstva

Kot rdeča nit vsebine novembrske številke Glasa gospodarstva se skozi številne izjave naših sogovornikov posredno ali neposredno prepletajo pozivi vladi, da prisluhne potrebam gospodarstva in mu omogoči pogoje za razvoj in konkurenčnost. «Aktivnosti vlade ne odražajo, da se zaveda preobremenjenosti gospodarstva niti namere, da bi ga razbremenila,« poudarja v intervjuju glavni izvršni direktor GZS Mitja Gorenšček.
V Glasu gospodarstva smo pod drobnogled vzeli nekaj ključnih zakonodajnih in drugih dokumentov, ki so bili že sprejeti ali pa so v pripravi – Zakon o obnovi in razvoju, Zakon o spremembah in dopolnitvah Zakona o delovnih razmerjih, Podnebni zakon, Zakon o čezmejnemu izvajanju storitev … Osvetljujemo izzive dveh dejavnosti. Razmere na področju računovodskih servisov je v intervjuju razgrnila direktorica GZS - Zbornice računovodskih servisov Polonca Podgoršek, na področju nepremičnin pa direktor GZS – Zbornice za poslovanje z nepremičninami Boštjan Udovič.

Približuje se Vrh slovenskega gospodarstva. Če vas zanima letošnji fokus največjega slovenskega gospodarskega dogodka, vabljeni k branju Glasa gospodarstva. Ta vam ponuja še veliko aktualnih vsebin in koristnih nasvetov.
Lepo vabljeni k branju!

Fotogalerija





 

Arhivi