Novice


Javni razpis za vključitev v projekt Podjetno nad izzive - PONI GORIŠKA


Na RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica bodo v začetku leta 2024 začeli z izvajanjem projekta PODJETNO NAD IZZIVE – PONI GORIŠKA.

S projektom podjetniškega usposabljanja, bodo omogočili potencialnim podjetnikom, da v 4 mesecih razvijejo in uresničijo svojo podjetniško idejo. Gre za program, ki vključuje raznovrstna podjetniška usposabljanja, strokovno mentorstvo in praktično pomoč pri uresničevanju njihove poslovne vizije. S projektom Podjetno nad izzive - PONI GORIŠKA bodo spodbudili razvoj podjetništva in podprli udeležence pri doseganju uspeha na njihovi poslovni poti.

V projekt se lahko vključijo posamezniki, ki imajo poslovno idejo, ne glede na starost, stopnjo izobrazbe ali trenutni status zaposlitve. 

V času trajanja projekta bodo udeleženci redno zaposleni pri RRA SEVERNE PRIMORSKE d.o.o. Nova Gorica, kar jim bo omogočilo popolno predanost poslovni ideji in sodelovanje pri uresničevanju svojih podjetniških ciljev.

Če vas vključitev v projekt zanima, lahko vinformacij o pogojih za vključitev v projekt in o razpisu dobite na www.poni-goriska.si ali pri ga. Silvi Knez na e-naslovu silva.knez@rra-sp.si.


Fotogalerija





 

Arhivi