Novice


Arhiv: Izšla decembrska edicija revije Glas gospodarstva

Izšla decembrska edicija revije Glas gospodarstva

18. Vrh slovenskega gospodarstva je bil odmeven in na svoj način odmeva tudi v Glasu gospodarstva. Svoj uvid v uglašenost, ki je bila v kontekstu gospodarskega in družbenega razvoja rdeča nit dogodka, nam s pogledom umetnika razkriva izjemen pianist Nejc Kamplet. »Neopisljiv je občutek, ko nekaj sto ljudi diha s tabo in se prepusti toku glasbe; v dvorani se ustvari posebna harmonija oziroma uglašenost, ki jo lahko še dolgo časa podoživljamo in delimo s svetom tudi v preostalih življenjskih situacijah,« je poudaril v intervjuju.

Tokrat smo se podali na Štajersko. Vlogo Štajerske gospodarske zbornice (ŠGZ) in razmere v regiji v intervjuju predstavlja direktorica ŠGZ zbornice Aleksandra Podgornik.

Ob koncu leta predstavljamo lestvico 120 največjih skupin in 80 najhitreje rastočih skupin v obdobju 2017-2022. Glas gospodarstva Plus pa prinaša še veliko uporabnih strokovnih nasvetov ter zanimivih vsebin, med drugim drugih vsebin, o digitalnem evru, napovedi analitikov za leto 2024, uspešni promociji slovenske logistike v Indiji, – in strokovnih nasvetov.

Lepo vabljeni k branju!

Fotogalerija





 

Arhivi