Novice


Arhiv: Delodajalce vabimo k sodelovanju na Sejmu zaposlitvenih priložnosti

Povezujemo Slovenijo na enem mestu

Glede na precejšnje pomanjkanje delovne sile, s katerim se soočate številni delodajalci, si na zavodu za zaposlovanje prizadevamo poiskati razpoložljivo delovno silo iz vseh dostopnih kadrovskih bazenov.  S tem želimo tudi v največji možni meri aktivirati delovni potencial, ki je na voljo, in vam tako omogočiti nadaljnje poslovanje in rast.      

Vabimo vas, da se pridružite delodajalcem iz različnih dejavnosti ter ključnim ustanovam s področja vseživljenjskega kariernega svetovanja in zaposlovanja, ki bodo vabljeni na enega največjih zaposlitvenih dogodkov pri nas. 

Ponujamo vam izjemno priložnost, da z brezplačno udeležbo na dogodku celovito predstavite svoje podjetje, delovna mesta in pogoje za delo. Pri tem se lahko neposredno povežete s potencialnimi kandidati iz vse Slovenije in še okrepite vezi s ključnimi deležniki na trgu dela, s ciljem ustvarjanja vzajemne koristi med udeleženci. 
 

Pritegniti želimo različne skupine obiskovalcev: 

  • šolajočo se mladino in študente,
  • brezposelne,
  • zaposlene, ki iščejo nove zaposlitvene priložnosti,
  • upokojence in zaposlene tik pred upokojitvijo,
  • tujce, prosilce za mednarodno zaščito in druge.
     

Prijavite se za sodelovanje na dogodku!

Delodajalce vabimo, da nas čim prej, najkasneje pa do 9. 4. 2024, spletno prijavnico obvestite o svojem interesu za sodelovanje.

Število razstavnih prostorov je omejeno.
 

Izpolnite in oddajte prijavo ...


Zahvaljujemo se vam za čimprejšnji odziv.

O izboru vas bomo obvestili predvidoma 12. 4. 2024. Takrat vam bomo tudi poslali vse nadaljnje informacije s podrobnejšim prijavnim obrazcem. 

Vaše sodelovanje je ključno za uspeh dogodka, saj le skupaj lahko ustvarjamo nove karierne priložnosti. 

Fotogalerija





 

Arhivi