Novice


Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskem štipendiranju za šolsko leto 2024/2025


 

Posoški razvojni center dne je dne 12.3.2024 na spletni strani, objavil Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskem štipendiranju za šolsko leto 2024/2025.

Javni poziv je namenjen zbiranju in objavi potreb delodajalcev po kadrovskih štipendijah v šolskem/študijskem letu 2024/2025 s ciljem informiranja dijakov in študentov o vseh razpoložljivih kadrovskih štipendijah pred izbiro izobraževanja in jih usmeriti k vpisu na izobraževalne programe, ki so skladni s poklicnimi potrebami gospodarstva v regiji.

Delodajalec oz. njegov pooblaščeni predstavnik prijavi potrebo po kadrovskih štipendijah tako, da izpolni Prilogo 1 -prijavni obrazec, ki je sestavni del tega javnega poziva in jo pošlje na Posoški razvojni center.

Zakaj zbiranje potreb po kadrovskem štipendiranju?

V anketi o kadrovskem štipendiranju, ki jo je izvedel Posoški razvojni center februarja 2024, se je velika večina anketiranih delodajalcev opredelila, da v regiji potrebujemo skupno bazo vseh razpisanih kadrovskih štipendij. Rezultate ankete lahko vidite: TUKAJ

Baza razpisanih zbranih štipendij je dostopna: TUKAJ

Dodatne informacije lahko dobite na Posoškem razvojnem centru, na tel. številki: 05/38-41-884 ali e-naslovu: martina.smolnikar@prc.si .

 

Fotogalerija





 

Arhivi