Novice


Arhiv: Vabilo podjetnikom v GoStartup akademijo 2023


V Primorskem tehnološkem parku iščejo novo generacijo podjetnikov, ki bodo v oktobru in novembru intenzivno delali na tem, da ustvarijo optimalne pogoje za rast in razvoj svojih podjetij.

Pripravili so strukturiran program z izkušenimi mentorji ( Matej Peršolja, Rok Sotar, Andrej Peršolja, Boško Prastalo, Rok Gulič), ki so tudi sami podjetniki.

Z njimi bodo izbrani udeleženci najnovejše znanje lahko TAKOJ prelevili v PRAKSO.

Dobra novica: udeležba je za izbrane podjetnike BREZPLAČNA

Programa se je v preteklih 9 letih udeležilo skupaj že 88 podjetniških ekip, ki hitro rastejo in zaposlujejo..

Novo! 🆕 Letos so pripravili kar 2 programa, posebej prilagojena za podjetja, ki želijo delovati v domačem ali mednarodnem okolju:

Program STARTUP – za podjetnike, usmerjene na tuje trge. V tem programu boste pridobili ključne vpoglede in veščine za uspešen vstop na mednarodne trge. Od raziskave trga do strategij prilagajanja, marketinških strategij in veščine mreženja.

Program PODJETJE – za podjetnike, ki se želijo razvijati na domačem trgu. Če se želite poglobiti v lokalno okolje in graditi močno prisotnost na domačem trgu, je ta program za vas. Naučili se boste, kako optimizirati procese in rasti v svojem okolju, obvladovati finančne tokove in work life balance..

SPREJELI BODO 2X 12 podjetnikov!

𝗜𝗻𝗳𝗼 𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗷𝗮𝘃𝗲 do 27.9.2023 do 12.00 𝗻𝗮: https://www.primorski-tp.si/gostartup-akademija/

Ne zamudite priložnosti, da rezervirate svoje mesto v akademiji.

 

Fotogalerija





 

Arhivi