Novice


Arhiv: Septembrska Ponudba Član Članu

 

Spoštovani,

Vabimo vas, da prelistate ponudbe, saj se za vsakogar nekaj najde
👌

Lahko se prijavite tudi vi in se predstavite oz. ponudite posebno akcijo popustov drugim članom GZS. Z veseljem predstavimo tudi vašo ponudbo.

 

"Nemogoče pomeni samo to, da vam bo vzelo malo več časa,

kot ste načrtovali."

Akcijske ponudbe

DDD INVOICES d.o.o.

Z integracijo lahko ponudniki programske opreme, omogočijo svojem produktu globalno davčno skladno fakturiranje e.g. pošiljanje e-računov/računov/fiskalizacijo po svetu, v skladu z lokalnimi davčnimi zahtevami. DDD Invoices

Preberite več

CLUEKIT d.o.o.

Ponujamo vam brezplačni enourni pregled vaših trenutnih marketinških aktivnosti in svetovanje glede izboljšav predstavitve vašega podjetja.

Preberite več

KLIPING d.o.o.

Babl je edinstvena kombinacija vrhunske tehnologije in nas – ekipe srčnih strokovnjakov, ki vam pomagamo do preprostega in pravočasnega vpogleda v to, kaj drugi govorijo o vas in vašem podjetju na spletu in družbenih omrežjih. Vsem članom GZS zagotavljamo 10 % popust na letno naročnino.

Preberite več

Igrače za otroke, Irena Žagar s.p.

𝙋𝙤𝙙𝙖𝙧𝙞𝙩𝙚 𝙤𝙩𝙧𝙤𝙠𝙤𝙢 𝙨𝙡𝙤𝙫𝙚𝙣𝙨𝙠𝙚 𝙞𝙜𝙧𝙖č𝙚 𝙞𝙣 𝙥𝙤𝙙𝙥𝙧𝙞𝙩𝙚 𝙨𝙡𝙤𝙫𝙚𝙣𝙨𝙠𝙚 𝙪𝙨𝙩𝙫𝙖𝙧𝙟𝙖𝙡𝙘𝙚! Ob nakupu igrač na spletni strani, vtipkajte 𝙠𝙤𝙙𝙤 𝙯𝙖 𝙥𝙤𝙥𝙪𝙨𝙩 𝙂𝙕𝙎10, ki vam odšteje 10% popust. Za povpraševanje in ponudbo naših igrač, pa smo vam tudi na voljo preko e-pošte.

Preberite več

OPTIPRINT d.o.o.

Članom GZS nudimo brezplačni preizkus tiskalnika. Prepričajte se o kakovosti Optiprintove storitve in oddajte naročilo za brezplačni preizkus barvnega tiskalnika ali multifunkcijske naprave.

Preberite več

ČASTNIK FINANCE d.o.o.

Izkoristite možnost 14-dnevnega brezplačnega prebiranja naših vsebin in spoznajte Finance.si, ki vam nudijo dostop do najpomembnejših poslovnih in gospodarskih informacij v Sloveniji in tujini.

Preberite več

AMK SERVIS d.o.o.

Naše storitve so zelo raznolike in z veseljem se s sočlani GZS pogovorimo o dodatnih ugodnostih, kjer je to mogoče. Vsekakor pa vsakemu članu podarimo praktično darilce.

Preberite več

CLUEKIT d.o.o. Smartninja

S kodo GZS izkoristite 10% popust pri nakupu tečajev. Trenutno najbolj priljubljeni tečaji so SQL in baze podatkov

Preberite več

Fotogalerija





 

Arhivi