Novice


Arhiv: 2021 China Brand Online Fair (Central and Eastern Europe)

Zadnji letošnji spletni dogodek namenjen ustvarjanju poslovnih kontaktov med kitajskimi dobavitelji in evropskimi kupci, trgovci in distributerji bo potekal med 13. in 17. decembrom. Na tokratnem poslovnem dogodku bo 43 kitajskih podjetij ponujalo zelo širok nabor izdelkov, med njimi tekstilne izdelke, kovčke in usnjeno galanterijo, modne dodatke, izdelke za dom, transportno opremo, športne izdelke, kovinske izdelke in strojno opremo.

Arhiv: B2B s kitajskimi dobavitelji avtomobilskih delov

Med 6. in 8. decembrom letos bodo organizirani spletni sestanki med evropskimi podjetji in kitajskimi dobavitelji avtomobilskih delov in opreme iz province Hebei. 40 kitajskih podjetij išče uvoznike, trgovce in distributerje za vrsto izdelkov in opreme na področju nadomestnih delov za vozila (osebna, komercialna, delovni in kmetijski stroji), opreme za vulkanizerje vključno z obroči iz lahke litine, maziva in tesnila, hidravlična oprema in izdelki, potrošni material…

Arhiv: Vietnam je bil sprejet v ICC-jevo garancijsko verigo ATA zvezkov

Od 1. maja 2022 boste lahko blago začasno uvozili z ATA zvezkom tudi v Vietnam, 79 državo podpisno Mednarodne konvencije o začasnem uvozu.

Arhiv: EU Business Talks: 7. december 2021 ob 14.00 uri

Vabljeni, da se udeležite naslednjega poslovnega klepeta »EU BUSINESS TALKS«, ki se bo odvijal v torek, 7. decembra 2021 ob 14. uri po slovenskem času. Tokratni gost bo Henrique Burnay, partner v podjetju Eupportunity, s pisarnama v Bruslju in Lizboni. Podjetje se ukvarja s svetovanjem na treh glavnih področjih: lobiranjem, evropskimi instrumenti financiranja in internacionalizacijo, vse troje preko priložnosti, ki jih ponujajo razpisi in javna naročila različnih programov Evropske komisije in drugih organizacij v Bruslju.

Arhivi