Novice


Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija na Madžarsko

 

GOSPODARSKA DELEGACIJA NA MADŽARSKO

Budimpešta, 3. december 2019
Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Javno Agencijo SPIRIT ter z Gospodarsko zbornico Madžarske, 3. decembra 2019 v Budimpešti, organizira poslovni forum in individualne sestanke med slovenskimi in madžarskimi podjetji. 

Dogodek, ki se bo odvijal v Budimpešti, je rezultat prizadevanj za poglobitev poslovnih odnosov s šesto najpomembnejšo trgovinsko partnerico Slovenije. Srečanja so namenjena vzpostavitvi novih kontaktov in krepitvi že obstoječih, vzpostavljanju izvozno/uvoznih poslov, iskanju novih poslovnih priložnosti in pridobivanju informacij o poslovnem okolju Madžarske. Poleg vnaprej pripravljenih individualni sestankov bodo imela slovenska podjetja možnost neformalnih pogovorov z ostalimi vabljenimi udeleženci, med drugim tudi s slovenskimi podjetji, ki že imajo svoje podružnice na Madžarskem, ter predstavniki nekaterih madžarskih institucij, ki so lahko koristni pri navezovanju novih poslovnih kontaktov na Madžarskem.

Individualnih pogovorov se bodo lahko udeležila vsa prijavljena podjetja, ki bodo oddala svoj profil preko spletne prijavnice, najkasneje do petka, 8. novembra 2019. V sodelovanju s partnerji v Budimpešti bomo na podlagi oddanega profila poiskali primernega sogovornika za individualne pogovore.

 

PROGRAM                                                                       PRIJAVA


 

Dodatne informacije:

Ines Čigoja (01 5898 164, ines.cigoja@gzs.si).

Fotogalerija





 

Arhivi