Novice


Arhiv: Aljoša Bagola: Kako biti v redu

Koristen namig

Aljoša Bagola: Kako biti v redu

Živimo v času, ko pozabljamo živeti. Zadržujemo se pretežno v svoji glavi, kjer opletamo z nemirnimi mislimi in hlastamo za vznemirjenji, da vsaj za hip odmislimo skrbi, ki nas nepretrgoma grabijo za vrat, nas opozarja Aljoša Bagola. Iz bogate zakladnice njegovega znanja in izkušenj, ki jih bo delil z nami v ekskluzivni digitalni različici, podajamo nekaj kratkih iztočnic, ob katerih se velja ustaviti in zamisliti... in priti po več.

Prvi mejnik: postavljanje meja

Prvi korak k izboljšanju svojega počutja in jemanju vajeti življenja nazaj v svoje roke je postavljanje meja.

Pozor: tehnologije so vešči ugrabljalci pozornosti

Danes se zaradi vsiljenih pričakovanj s strani družbenih in poslovnih tehnologij neodgovorni počutimo že ob enem neodgovorjenem klicu. Na družbena omrežja, kjer se uprizarjamo na silo nasmejani in navidezno srečni, se po potrditev v obliki všečkov in komentarjev odpravimo po več deset krat na dan.

Slovenci gremo do konca…

… in si v trdo prigaranem uspehu nato niti za hip ne dovolimo uživati.

Vabimo vas na Predavanje velikih Kako biti v redu z Aljošo Bagolo. Spletno predavanje v treh epizodah in zaključno spletno srečanje v živo prinašajo nadvse koristen vpogled v silovit sodobni svet in našo vlogo v njem. Na kožo je pisan vsem, ki želite povečati svojo ustvarjalnost in učinkovitost, uravnotežiti poslovno in zasebno življenje ter vanj vnesti še več optimizma in vedrosti. Prva epizoda bo 28. januarja ob 10. uri.

Fotogalerija





 

Arhivi