Novice


Arhiv: Izvedeno je bilo drugo usposabljanje za partnerje projekta ProsperAMnet


 

Dne 15. aprila 2021 je bilo izvedeno drugo usposabljanje partnerjev projekta ProsperAMnet, na katerem je bilo prikazano orodje RADAR in njegova pravilna uporaba. Prikazana sta bila dva načina uporabe orodja RADAR:

-        Prvi primer uporabe – pripravljena je baza podatkov podjetji po določenih državah, ki se ukvarjajo z ustreznim poslom, ki za lažje iskanje konkurence, potrošnikov ali partnerjev, uporablja ključne besede.

-        Drugi primer uporabe - razvita je baza, ki ponuja primerjavo industrijskih storitev, promoviranih na ustrezni spletni strani izbranega podjetja. Pri tem načinu uporabe orodje RADAR najde spletno stran podjetja v bazi in prepozna njegovo storitev, ki je predstavljena na spletni strani, tako da obišče spletno mesto podjetja in njegove podstrani.

Načrt implementacije orodja RADAR je, da projektni partnerji najprej povabijo napredne proizvajalce k uporabi in  testiranju orodja RADAR v vsaki državi partnerici projekta. Povratne informacija podjetji, ki bodo uporabljale orodje RADAR bodo uporabljene pri izboljšavi orodja. V nadaljevanju bo konec maja opravljeno še eno usposabljanje partnerjev z orodjem RADAR.


Fotogalerija





 

Arhivi