Novice


Arhiv: EU Business Talks: 12. oktober 2021 ob 14.00 uri, Avstrija


Slovenija predseduje Svetu Evropske unije v drugi polovici leta. Gospodarska zbornica Slovenije bo v tem času organizirala pogovore s poslovneži iz vseh 27 držav članic, vsak teden iz ene države članice.

Vabljeni, da se udeležite naslednjega poslovnega klepeta »EU BUSINESS TALKS«, ki se bo odvijal v torek, 12. oktobra 2021 ob 14. uri po slovenskem času.

Tokratni gostja bo Lisa-Marie Fassl, so-ustanoviteljica in direktorica Female Founders, s sedežem na Dunaju v Avstriji. Njena organizacija je vodeči evropski eko-sistem za podjetnice, ki rešuje vprašanja razlik med spoloma z zagotavljanjem dostopa do financiranja podjetij, ki jih vodijo ženske.

Lisa je svetovalka za start-upe na avstrijskem ministrstvu za digitalne in gospodarske zadeve in podpredsednica Združenja poslovnih angelov Avstrije. Je strastna fotografinja, zanimajo jo predvsem projekti z digitalnimi vsebinami.

Pogovor bo trajal 30 minut in bo potekal v angleškem jeziku.

Vašo udeležbo lahko potrdite tukaj. Vsem prijavljenim udeležencem bomo poslali ZOOM povezavo en dan pred dogodkom.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Guest of honour will be Lisa-Marie Fassl, Co-Founder and CEO of Female Founders, based in Vienna, Austria. Company offers leading European eco-system for entrepreneurial women, solving the gender gap issue by providing access to funding for female-led ventures.

Lisa is a start-up advisor at Federal Ministry for Digital & Economic Affairs and Vice President of Austrian Angel Investors Association. The passionate hobby photographer is particularly interested in projects with digital components and supports startups hands-on in their further development.

The event will last 30 minutes and will be held in English via ZOOM platform. If you wish to take part, register here. The ZOOM link will be sent to all registered participants one day prior to the event.


 

 

 

 



 

Fotogalerija





 

Arhivi