Novice


Arhiv: V okviru brezplačnega pilotnega programa Go MED-Delavnica: Izvoz po korakih

Vabimo vas, da se pridružite projektu Go MED in sestavite svoj individualni paket podpornih storitev za uspešen prodor na mediteranske trge. Pilotni program Go MED ponuja izobraževalne delavnice in individualna svetovanja za slovenska podjetja, ki želijo vstopiti na trge Mediterana.

Število mest je omejeno, zato nam vaš interes čim prej pošljite na naslov: petra.arzensek@gzs.si in vanja.bele@gzs.si (rok 15.10.2021)

 

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta GoMED (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija)  organizira delavnico 

 

Izvoz po korakih



v petek, 22. oktobra 2021, s pričetkom ob 09.00, na GZS, Dvorana C

 

GoMED projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom Dragana Simeunovića, lastnika svetovalnega podjetja Premicon d.o.o.

 
Poslovanje s tujimi trgi prinaša različne izzive, katerih morebitne negativne posledice podjetje lahko omili, če se na vstop na tuji trg dobro pripravi. Del priprave je tudi strukturiran načrt procesa vstopa na tuji trg, ki vključuje več nujnih elementov priprave, kot npr. SWOT analiza, finančni načrt, vključeni zaposleni, ipd.

 

Udeleženci delavnice boste pridobili potrebne veščine, znanja in orodja za učinkovito pripravo izvoznega načrta. Predavatelj vas bo preko teoretične podlage vodil do preizkušanja in uporabe pridobljenega znanja, po izteku glavnega dela pa bo še priložnost za individualni razgovor z njim, v okviru razpoložljivega časa. 

Program*:

09.00

Registracija

09.05

Uvodni nagovor:
Vanja Bele

09.10

Delavnica:

Dragan Simeunović:

1. Namen in cilji vašega izvoza;

2. Opredelitev glavnih korakov in vsebin izvoznega načrta;

3. Izdelava osnutka vašega izvoznega načrta;

13.00

Zaključek in individualna svetovanja po predhodnem dogovoru**

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa ** S predavateljem bo možen dogovor za individualno obravnavo takoj po delavnici oz. poljuben termin po dogovoru ter v okviru razpoložljivih ur. Več o tem boste izvedeli na sami delavnici.

 

Pogoji za udeležbo:

Sedež podjetja mora biti znotraj programskega območja projekta GoMED. Preverite tukaj.

 

PRIJAVA: prijava na dogodek je možna izključno preko spodnje spletne prijavnice, izpolnite jo najkasneje v sredo, 20. oktobra 2021. Število mest je omejeno! 

KOTIZACIJA: Delavnica je brezplačna 

ODJAVA: odjave brez finančnih posledic sprejemamo pisno na vanja.bele@gzs.si do četrtka, 21. oktobra 2021 do 10.00. Po tem roku vam organizator za neudeležbo zaračuna 50,00 EUR / udeleženca režijskih stroškov.

 

Dodatne informacije: Gospodarska zbornica Slovenije 
Vanja Bele, 01 5898 113, vanja.bele@gzs.si  

 

Prijazno vabljeni!

 

 

Prijavni obrazec je v pripravi.

 

Fotogalerija





 

Arhivi