Novice


Arhiv: 5 namigov, kako vztrajati pri novoletnih zaobljubah

Koristen namig

5 namigov, kako vztrajati pri novoletnih zaobljubah

Novo leto je vedno odlična priložnost, da si zastavite nove cilje in spremenite svoj življenjski slog na bolje. Novoletne zaobljube se lahko zelo razlikujejo, a pri vseh gre za to, da dosežete nekaj, kar bo pozitivno vplivalo na vaše življenje. Na portalu cignaglobal.com smo našli 5 namigov, s pomočjo katerih se boste lažje držali svojih novoletnih zaobljub.

1. Začnite z majhnimi koraki

Morda se počutite motivirane in navdušene nad svojim ciljem, vendar je pomembno, da se doseganja cilja lotite z majhnimi koraki, kar vam pomaga preprečiti, da vas na poti do cilja zajame malodušje.

2. Naj bo cilj merljiv

Da bo vaš cilj dosegljiv, je pomembno, da ga naredite specifičnega in merljivega. Da boste lažje spremljali svoj napredek, lahko uporabite tudi sledilnik dejavnosti. Če se na primer odločite teči, lahko dnevno merite in beležite pretečene kilometre.

3. Bodite realni
Zastavite si cilje glede na svoj življenjski slog, sicer se vam lahko zgodi, da bodo preveč ambiciozni in boste izgubili motivacijo.

4. Naredite si načrt
Ko veste, kaj želite doseči, naredite akcijski načrt in določite, kdaj, kje in kako boste zastavljeno uresničevali.

5. Verjemite v svoj cilj

Verjemite v svoj cilj in se osredotočajte na njegove pozitivne strani, kar vam bo pomagalo, da se boste držali svojih novoletnih sklepov in jih tudi uresničili.

Fotogalerija





 

Arhivi