Novice


Arhiv: Februarski Glas gospodarstva vabi k branju

Februarski Glas gospodarstva vabi k branju

»Poslanstvo Gospodarske zbornice Slovenije je, da glas podjetij, ki se sliši neposredno prek panožnih in regijskih združenj, prevedemo v potrebe in zahteve, ki jih naslavljamo na odgovorne v državi,« poudarja nova generalna direktorica GZS Vesna Nahtigal, ki v intervjuja razgrinja tudi izzive in cilje GZS. Vabimo tudi k branju intervjujev z direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem ter direktorjem Združenja za svetovalni inženiring Slovenkom Henigmanom ter zapisov o razmerah v izpostavljeni regiji in panogi.

 

Energetska kriza je že poldrugo leto naša stalnica in tudi v februarski številki revije Glas gospodarstva se ji nismo izognili. Osvetljujemo vlogo Gospodarske zbornice Slovenije v prizadevanjih za vzpostavitev enakopravnih in konkurenčnih pogojev za vsa podjetja in razkrivamo odzive malih in velikih podjetij na pomoč države.

 

Med platnice februarskega Glasa gospodarstva smo ujeli tudi uporabne nasvete za naše člane, vabilo k sodelovanju na aktualnem razpisu za inovacije, pišemo o zelenem vodiku – energentu prihodnosti, o novostih glede odpadne embalaže v Nemčiji, o mikrodokazilih … in še mnogih drugih aktualnih vsebinah. Vabljeni k branju!

 

Fotogalerija





 

Arhivi