Novice


Odprta oddaja ponudb za pridobitev subvencije na javnem povabilu Zaposli.me 2024

Odprta oddaja ponudb za pridobitev subvencije na javnem povabilu Zaposli.me 2024

Potem ko smo 23. 4. 2024 objavili novo javno povabilo Zaposli.me, lahko delodajalci od danes, 6. 5. 2024, od 14:00, oddate ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih iz ciljnih skupin povabila. Slednje je odprto do porabe sredstev, najdlje do 31. 5. 2025, ko se izteče končni rok za predložitev ponudb.

 

Delodajalci lahko ponudbe oddate le elektronsko na našem Portalu za delodajalce. Pred prvo uporabo portala se registrirate.

 

Javno povabilo se izvaja v okviru programa Spodbujanje zaposlovanja – Zaposli.me+. Namenjeno je spodbujanju zaposlovanja in izboljšanju zaposlitvenih možnosti brezposelnih, ki so dopolnili 30 let ali več in se težje zaposlijo. Delodajalci za njihovo zaposlitev lahko prejmete subvencijo 450 do 720 EUR na mesec.

 

Za subvencionirane zaposlitve je na voljo okvirno 37,4 milijona EUR, ki jih financirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada Plus (ESS+) in Republika Slovenija (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti) iz slovenske udeležbe. Predvidena je zaposlitev 5.580 brezposelnih iz vse Slovenije.

Preberite več ...

Oddajte ponudbo!

Fotogalerija





 

Arhivi