Novice


Arhiv: Iščete zastopnika za italijanski trg?

GZS v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Rimu in Trgovinskim predstavništvom RS v Milanu ter v sodelovanju z Nacionalno federacijo združenj italijanskih trgovinskih agentov in predstavnikov (FNAARC) vabi slovenska podjetja, ki iščejo nove poslovne priložnosti na italijanskem trgu preko agentov ali zastopnikov, da se pridružijoskupni udeležbi slovenskih podjetij na sejmu FORUM AGENTI v Rimu med 10. in 12. majem letos.

Podrobne informacije o samem dogodku in o možnostih udeležbe tujih podjetij, ki bi se želela srečati z italijanskimi agenti se nahajajo na spletni strani: http://www.forumagenti.it/2013/evento/chancexpo/fieragenti.php.

Srečanja se lahko podjetja udeležite tudi samostojno, na izbiro pa imatedelovno mesto - mizo s stoli za sestanke ali pa samostojno stojnico v velikosti 12 kvadratnih metrov.

Veliko boljša, predvsem pa cenovnougodnejša pa je možnost, da se priključite poslovni delegaciji, ki jo bo organizirala Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z ostalimi navedenimi organizatorji, v okviru katere bomo imeli skupinski prostor z delovnimi mizami za individualne sestanke.

V kolikor se boste odločili za udeležbo v okviru delegacije, ki jo bo organizirala GZS, bo vaš neposreden strošek najema delovnega prostorapribližno za polovico nižji, saj bo udeležbo na dogodku financiralo Ministrstvo za zunanje zadeve RS. V praksi to pomeni, da znašajo vaši stroški za udeležbo vorganizirani delegaciji 420,00 €. Strošek zajema: vstop v sistem B2B, najem prostora – miza s stoli v okviru nacionalne stojnice, spremljanje in pomoč organizatorjev v času obiska, stroški organizacije pred in med dogodkom.

Za skupinsko poslovno delegacijo so naši soorganizatorji že postavili on-line prijavnico na naslovu: http://www.forumagenti.it/slovenia.php. Tu lahko vpišete svoj poslovni interes (vrsta posla, regionalna omejitev, jezik komuniciranja …).

Za vse udeležence, ki se bodo pridružili delegaciji, bomo organizirali skupinski letalski prevoz na relaciji Trst - Rim, namestitev v hotelu v bližini sejmišča ter lokalni prevoz iz letališča do hotela, v skladu z interesom pa tudi na relaciji Ljubljana – letališče v Trstu. Stroški prevoza in namestitve niso všteti v zgoraj navedeni znesek in so odvisni predvsem od razpoložljivosti poceni letalskih vozovnic, zato prosimo, da nam čim prej sporočite vaš interes za skupno udeležbo na srečanju (marko.jare@gzs.si).

Priložite tudi logotip vašega podjetja, ki ga bodo organizatorji objavili na internetni strani dogodka.

Pomembno je, da se čim prej prijavite za srečanje v Rimu, saj bo organizator dogodka v Rimu vaš poslovni interespreko svojega sistema obveščanja v naslednjih tednih pošiljal vsem 290.000 agentom iz cele Italije oz. po regijah, ki jih boste v prijavi navedli. Zainteresirani agenti vas bodo po e-pošti lahko že vnaprej obvestili o svojem interesu za srečanje z vami. Tako boste že pred samim obiskom v Rimu seznanjeni o tem, kolikšen je interes za vaš izdelek ali storitev in koliko sestankov lahko pričakujete v času vašega obiska v Rimu.

Z zgodnjo prijavo si zagotovite tudi nižjo ceno letalskega prevoza, ki je odvisna od trenutne razpoložljivosti. Skrajni rok za prijavo vaše udeležbe na poslovnem dogodku je petek, 19. april 2013.

Dodatna informacija predstavnikov italijanskih organizatorjev: najpomembnejša dneva dogodka v Rimu sta sobota in nedelja (11. in 12. maj), saj takrat pričakujejo večino od pričakovanih 15.000 prisotnih agentov iz cele Italije.

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.