Novice


Arhiv: Vabilo: Japonsko popoldne na Vegovi

Vegova Ljubljana in Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Japonske v Sloveniji vljudno vabita na JAPONSKO POPOLDNE NA VEGOVI 6. novembra 2012 ob 13. uri, v šolsko knjižnico Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana, Vegova 4, Ljubljana.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: EGIPT

Za državami BRIK prihajajo N-11. Vljudno vas vabimo, da v okviru poslovnih zajtrkov na GZS »N-11[1]« spoznate priložnosti za posel v tako imenovanih »naslednjih 11 razvijajočih se državah«, kamor sodi tudi Egipt. Dogodek, v okviru katerega bo organizirana predstavitev egiptovskega poslovnega okolja in podjetniških izkušenj, pripravljamo v sodelovanju z Veleposlaništvom Arabske republike Egipt in se bo odvijal v prostorih GZS, 14. novembra od 9. ure dalje.

Arhiv: Slovensko - ruske investicije: motivi, usmeritve, rezultati

Vabimo Vas na Poslovno - investicijsko konferenco "SLOVENSKO - RUSKE INVESTICIJE: MOTIVI, USMERITVE, REZULTATI« ki bo v torek, 27. novembra 2012, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, dvorana Heros

Arhiv: Nemčija ostaja zanimiva za slovenska podjetja

V okviru novih poslovnih dogodkov, ki jih na GZS izvajamo pod skupnim imenom Poslovni zajtrki na GZS, smo v četrtek, 25. oktobra 2012, predstavili možnosti gospodarskega sodelovanja na nemškem trgu. Dogodka se je udeležilo preko 20 podjetij, ki so na nemškem trgu že prisotna oziroma nanj šele vstopajo.

Arhiv: Seminar Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo želi gospodarske subjekte seznaniti s pravili mednarodnega poslovnega okolja v primeru trgovanja z blagom z dvojno rabo.

Arhiv: Individualni pogovori na gradbenem sejmu v Gradcu

Gospodarska zbornica Slovenije, Internationalisierungs Center Steiermark, Steirische Wirtschaftsförderung in Enterprise Europe Network vas vabijo na individualne pogovore na gradbenem sejmu »Häuslbauermesse Graz«, ki bodo 24. januarja 2013.

Arhiv: Srečanje slovenskih in avstrijskih kovinarjev

Gospodarska zbornica Slovenije in Ekonomski oddelek Avstrijskega veleposlaništva v Sloveniji vabita na že peto poslovno srečanje avstrijskih in slovenskih podjetij s področja kovinskopredelovalne industrije, ki bo 13. novembra 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije, dvorana A / prvo nadstropje.

Arhiv: Seminar »Opravljanje dejavnosti v tujini – ITALIJA«

Seminar »Opravljanje dejavnosti v tujini – ITALIJA« torek, 20. november 2012, ob 9.00 dvorana B, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.