Novice


Arhiv: Seznam dodatnih omejevalnih ukrepov ZDA proti ruskim posameznikom in podjetjem

S strani Ministrstva za zunanje zadeve Republike Slovenije, smo prejeli seznam dodatnih ukrepov ZDA proti ruskim posameznikom in podjetjem.

Arhiv: Vedno več bilateralnih sestankov na »Sredinih mreženjih« in predstavitev dobre prakse

V sredo, 18. aprila 2018 smo na GZS organizirali letošnje drugo »Sredino mreženje«, ki se ga je udeležilo okoli 30 slovenskih in tujih podjetnic in podjetnikov. Na tokratnem mreženju smo še razširili zastopanost tujih trgov.

Arhiv: Nacionalna konferenca o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva

Brdo pri Kranju, 6. aprila - Prek 350 gospodarstvenikov, deležnikov v podpornem okolju internacionalizacije in predstavnikov tujih veleposlaništev v Sloveniji se je udeležilo današnje prve nacionalne konference o internacionalizaciji slovenskega gospodarstva. Dogodek so organizirali ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija ter ministrstvo za zunanje zadeve.

Arhiv: Skopje: Veliko zanimanje za srečanje s slovenskimi podjetniki

V soorganizaciji Javne Agencije SPIRIT, MZZ, GZS in Makedonske gospodarske zbornice se je danes v Skopju odvil osrednji del programa slovenske gospodarske delegacije ob obisku predsednika vlade Mira Cerarja in gospodarskega ministra Zdravka Počivalška v Makedoniji.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.