Novice


Arhiv: Okrogla miza o slovenski gospodarski diplomaciji

Fakulteta za družbene vede Univerze v Ljubljani prireja v četrtek, 7. junija 2012, med 9.30 in 13.30 okroglo mizo v okviru projekta "Kako okrepiti gospodarsko diplomacijo Republike Slovenije".

Arhiv: Slovenija in Rusija za novo partnerstvo v globalni tekmi

Gospodarska zbornica Slovenije in podjetje Riko sta v sredo, 30. maja 2012, v Portorožu pripravili mednarodno konferenco »Slovenija in Rusija – novo partnerstvo v globalni tekmi« ter 3. srečanje poslovnih svetov Slovenije in Rusije. Odlično obiskan dogodek je v ospredje postavil iskanje sinergij za novo partnerstvo v globalni tekmi.

Arhiv: Konferenca Boljše delovno okolje za boljše sodelovanje

Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani in Gospodarska zbornica Slovenije skupaj s socialnimi partnerji 19. junija 2012 pripravljata konferenco v okviru projekta »Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami – INODEL«. Konferenca bo med 9.30 in 14.00 v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Štipendiranje šolanja na področju Ayurvede v Indiji

Veleposlaništvo Indije v Ljubljani je posredovalo aktualni razpis za štipendije za šolanje na področju Ayurvede v Indiji.

Arhiv: Z mreženjem do številnih poslovnih povezav

Gospodarska zbornica Slovenije je v četrtek, 24. maja 2012, organizirala »Spomladansko GZS mreženje«, ki se ga je udeležilo preko 70 udeležencev iz petih različnih držav, različnih dejavnosti in ozadij.

Arhiv: Napotitev državljanov tretjih držav na delo v Avstrijo

Dodatna informacija glede napotitve državljanov tretjih držav na delo v Avstrijo

Arhiv: Kako uspešno poslovati z Japonsko

Društvo slovensko-japonskega prijateljstva, Japan-Slovenia Business Council, Yaskawa-Ristro Slovenija, Ministrstvo za gospodarstvo, Ministrstvo za zunanje zadeve in Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Japonske v Sloveniji 6. junija 2012 vabijo na poslovni dogodek z naslovom KAKO USPEŠNO POSLOVATI Z JAPONSKO.

Arhiv: Srečanje z ministroma Žerjavom in Saraqinijem

V okviru uradnega obiska v Sloveniji je v torek, 22. maja 2012, Gospodarsko zbornico Slovenije obiskal makedonski minister za gospodarstvo Valon Saraqini. Makedonskega gosta je spremljal slovenski minister za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Radovan Žerjav. Ob tej priložnosti smo na GZS pripravili srečanje s slovenskimi gospodarstveniki, zainteresiranimi za poslovno sodelovanje z Makedonijo. Srečanja se je udeležilo več kot 30 predstavnikov slovenskih podjetij.

Arhiv: Seminar Poslovati z OZN

V torek, 29. maja 2012, bo v Grand hotelu Union (Srebrni salon) v Ljubljani poslovni seminar z naslovom Poslovati z OZN.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.