Novice


Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Turčija

Poslovni zajtrki na GZS: TURČIJA; GZS, Dimičeva 13, Ljubljana; Dvorana C (I. nadstropje); torek, 12. februar 2013, ob 9. uri

Arhiv: Carinski postopki pri poslovanju z državami izven Skupnosti

Gospodarska zbornica Slovenije in Carinska uprava Republike Slovenije vas v sredo, 20. februarja 2013, vabita na konferenco »Carinski postopki pri poslovanju z državami izven Skupnosti«. Konferenca, ki se bo začela ob 9.30 v dvorani A (1. nadstropje) na GZS, je namenjena vsem slovenskim izvoznikom in uvoznikom, ki poslujejo z državami, kjer pravilo prostega pretoka blaga ne velja.

Arhiv: Individualna srečanja s področja vetrne industrije - Dunaj

Mreža Enterprise Europe Network, Avstrijska gospodarska zbornica, Avstrijska raziskovalna in promocijska agencija FFG, Dunajska poslovna agencija VBA in Gospodarska zbornica Slovenije vas v ponedeljek, 4. februarja 2013, vabimo na mednarodno srečanje podjetij s področja vetrne energije na Dunaju, Avstrija.

Arhiv: Individualna srečanja na sejmu Hannover Messe

Gospodarska zbornica Slovenije, B2fair International Business Cooperation pri Gospodarski zbornici v Luksemburgu ter drugi mednarodni partnerji vas vabimo na deveto mednarodno B2fair srečanje podjetij, ki bo 10. in 11. aprila 2013 v Hannovru.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.