Novice


Arhiv: Na GZS o nadzoru mednarodne trgovine

Gospodarska zbornica Slovenije je v sredo, 27. novembra, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) pripravila seminar z naslovom Nadzor mednarodne trgovine.

Arhiv: Estonija – pregledno in prijazno poslovno okolje

ubljana, 26. november 2013 - V okviru poslovnih zajtrkov na GZS je bila danes predstavljena Estonija. Govorci so prikazali poslovne priložnosti, ki jih ponuja ter konkretne izkušnje s poslovanjem na tem baltskem trgu.

Arhiv: Obisk delegacije iz Vladimirske pokrajine (Rusija)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Ruske federacije v Sloveniji in Slovensko – ruskim poslovnim svetom v sredo, 18. decembra 2013, ob 12.30 na GZS organizira poslovno srečanje ob obisku delegacije iz Vladimirske pokrajine pod vodstvom guvernerke Svetlane Orlove.

Arhiv: Srečanje Slovensko - ukrajinskega poslovnega sveta

Slovensko – ukrajinski poslovni svet vabi člane na delovno srečanje, ki bo v ponedeljek, 2. decembra 2013, ob 13. uri na Gospodarski zbornici Slovenije (dvorana C – 1. nadstropje GZS).

Arhiv: Obisk sejma LOGITRANS 2013 v Carigradu

Med 21. in 24. novembom se je na poslovnem obisku v turškem Carigradu mudila 30-članska poslovna delegacija slovenskih transportnih in logističnih podjetij. Delegacija v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije in agencije SPIRIT je obiskala sejem LOGITRANS, ki se v zadnjih letih vse bolj uveljavlja kot pomembno poslovno in strokovno srečanje transportno-logističnih podjetij s ciljem poslovanja v Turčiji oziroma Turčiji bližnjih trgih.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: ESTONIJA

ESTONIJA GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nad.) torek, 26. november 2013 ob 9.30

Arhiv: Uspešen obisk slovenskih podjetij v Kanadi

Dvajset predstavnikov štirinajstih slovenskih podjetij se je v času poslovnega obiska srečalo s približno sedemdesetimi kanadskimi gospodarstveniki. Uspešna navezava stikov naj bi po mnenju mnogih lahko prerasla tudi v konkretno sodelovanje ter izvedbo načrtovanih poslov.

Arhiv: Nadzor mednarodne trgovine

Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirata seminar Nadzor mednarodne trgovine, ki bo v sredo, 27. novembra 2013, ob 9.00 v dvorani C (1. nadstropje) na GZS, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana.

Arhiv: Obzorje 2020: Nova paradigma za evropske raziskave

Vljudno vas vabimo na uradno predstavitev novega programa za raziskave in inovacije, Obzorje 2020.

Arhiv: Šola marketinga

Društvo za marketing Slovenije (DMS) vabi v četrtek, 28. novembra 2013, na Šolo marketinga. Dogodek, ki bo med 14. in 17. uro v Ljubljani, je namenjen vsem, ki želite razumeti abecedo marketinga: bodisi ste mlado, rastoče podjetje, podjetniki, start-upi, visokotehnološka, razvojna podjetja bodisi pričenjate z delom v marketinških oddelkih.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.