Novice


Arhiv: "Beograd na GZS": odprte investicijske priložnosti za slovenska podjetja

24. aprila 2017 je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju s Srbsko-slovenskim poslovnim klubom, Slovenija (SSPK) in mestom Beograd organizirala dogodek "Beograd na GZS". Prek 40 slovenskih gospodarstvenikov se je udeležilo predstavitve priložnosti in možnosti za sodelovanje slovenskih podjetij v projektu »Beograd na vodi« in ostalih beograjskih projektih.

Arhiv: S 1. aprilom 2017 smo na GZS zagnali nov projekt EXPEDIRE

Pet partnerjev iz Slovenije in Avstrije je zagnalo projekt Expedire, v okviru katerega nameravamo v prvi fazi projekta oblikovati bazen okoli 300 malih in srednjih podjetij, ki jih bomo podrobno analizirali in tudi povprašali, kakšne težave imajo oziroma kaj jim je doslej še preprečevalo izvozno aktivnost. Nato bomo z mreženji in izobraževanji, ki jih bodo izvajali na obeh straneh meje in tudi prek interneta, skušali spodbuditi 50 novih podjetij k izvozu ter pripomoči k nastanku 10 novih poslovnih partnerstev.

Arhiv: S projektom IRIC na nemško in angleško govoreče trge

V okviru projekta IRIC, katerega partner je tudi GZS, vabimo vsa podjetja, ki jih zanima poslovanje z nemško in angleško govorečimi trgi. Temeljni cilj projekta je povečati število internacionaliziranih MSP na čezmejnem območju, kjer se bo nudila pomoč 20 podjetjem pri njihovi internacionalizaciji na omenjenih trgih.

Arhiv: Obisk poslovne delegacije iz RUSKE FEDERACIJE – ORLOVSKA REGIJA

5. aprila 2017 je Gospodarska zbornica Slovenije skupaj z Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS ter s pokrajinsko vlado Orlovske pokrajine iz Rusije organizirala slovensko-ruski poslovni forum. Udeležilo se ga je 75 predstavnikov slovenskih in ruskih podjetij ter predstavnikov institucij.

Arhiv: E-NOVIČKE št. 1

Projekt je osredotočen na podporo razvoja konkurenčnih produktov in njihovo internacionalizacijo, saj mednarodne aktivnosti krepijo rast, izboljšujejo konkurenčnost in podpirajo dolgoročen obstoj MSP.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.