Novice


Arhiv: Seznam sejmov v Bosni in Hercegovini 2017

Objavljamo seznam sejmov v Bosni in Hercegovini v letu 2017. Vljudno vabljeni!

Arhiv: EXPO 2020

Vezano na svetovno razstavo EXPO 2020, ki bo med 20. oktobrom 2020 in 10. aprilom 2021 potekala v Dubaju, ZAE, vam v nadaljevanju posredujemo splošne informacije o možnostih sodelovanja pri pripravi in izvedbi razstave.

Arhiv: Preiskava zaradi izteka protidampinške in izravnalne dajatve na uvoz solarnih panelov s kitajskim poreklom

Od decembra 2015 sta v teku preiskavi zaradi izteka protidampinške oz. izravnalne dajatve na uvoz fotonapetostnih modulov iz kristalnega silicija in njihovih ključnih sestavnih delov (tj. celic) s poreklom iz Kitajske.

Arhiv: Nova pravila opravljanje čezmejnih storitev v Avstriji po 1. 1. 2017

Arhiv: Nova pravila opravljanje čezmejnih storitev v Avstriji po 1. 1. 2017

Ključne novosti, ki jih prinaša nov avstrijski Zakon o preprečevanju dampinga pri plačah in socialnih prispevkih v primeru čezmejnega poslovanja je predstavil pravni strokovnjak, dr. Serajnik

Arhiv: V Indijo povezani in s precejšnjo mero potrpežljivosti

Iz praktičnih izkušenj sodelujočih na delavnici »Kako do uspešnega poslovnega modela in nastopa v Indiji«, ki smo jo 12. januarja 2017 organizirali na GZS, je bilo iz ust sodelujočih največkrat slišati besedo potrpežljivost ter nadalje, da so velike poslovne priložnosti za slovenska podjetja dosegljive ob tehnološko in cenovno prirejeni ponudbi za potrebe indijskih kupcev ter nadalje v partnerstvu z v lokalne mreže dobro vpetim in zaupanja vrednim, poslovnim partnerjem in sočasni zavezi lastnikov slovenskih podjetij, da imajo projekti v Indiji svoje mesto v strateških poslovnih planih podjetij.

Arhiv: Brezplačni obiski tajvanskih sejmov v letu 2017

Organizatorja specializiranih tajvanskih sejmov, Urad za zunanjo trgovino in Svet za razvoj zunanje trgovine, nudita neposredne finančne vzpodbude za obiske določenih sejmov.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.