Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Poljsko

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Veleposlaništvom RS v Varšavi in Gospodarsko zbornico v Krakovu od 21. do 22. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko, Krakov.

Arhiv: Možnosti za sodelovanje z ruskimi regijami

Slovensko - ruski poslovni svet vabi na prihodnje poslovno srečanje, ki bo v torek, 12. novembra 2013, ob 16. uri na Gospodarski zbornici Slovenije (Poslovna oaza, 7. nadstropje).

Arhiv: 12. mednarodni industrijski forum v Ukrajini

Podjetja, ki jih zanima poslovanje na ukrajinskem trgu ali pa tam že uspešno poslujejo, vabimo na 12. mednarodni industrijski forum, ki se bo v Kijevu odvijal med 19. in 22. novembrom.

Arhiv: Kuba odvisna od mednarodne trgovine

V okviru svojih aktivnosti smo na Centru za mednarodno poslovanje na Gospodarski zbornici Slovenije 15. oktobra 2013 pripravili srečanje podjetij z ekonomskim svetovalcem kubanskega veleposlaništva z Dunaja, Salvadorjem - Cabeiro Quintanaom.

Arhiv: Srečanje slovenskih in avstrijskih kovinarjev, 12. november 2013

12. november 2013, ob 13. uri, Gospodarska zbornica Slovenije in Ekonomski oddelek Avstrijskega veleposlaništva v Sloveniji vabita na že šesto poslovno srečanje avstrijskih in slovenskih podjetij s področja kovinskopredelovalne industrije, ki bo 12. novembra 2013 na Gospodarski zbornici Slovenije, dvorana A/prvo nadstropje.

Arhiv: Obisk sejma LOGITRANS v Istanbulu, 21. - 24.11.2013

Združenje za promet pri GZS in Center za mednarodno poslovanje pri GZS vabita med 21. in 24. novembrom 2013 na obisk Transportno - logističnega sejma LOGITRANS v Istanbulu (Istanbul World Trade Center - Istanbul Expo Center).

Arhiv: Matching 2013

Deveto leto zapored se bo na sejmišču Rho v Milanu odvijal t.i. Matching dogodek. Namenjen je vzpostavljanju neposrednih kontaktov s potencialnimi poslovnimi partnerji tako iz Italije kot iz drugih držav. Več kot 2.000 prijavljenih podjetij sodeluje na vnaprej organiziranih bilateralnih srečanjih (B2B) na podlagi vnaprej pripravljenih individualnih razporedov sestankov.

Arhiv: S Cucinom o kitajskem gospodarstvu

Predsednik Evropske gospodarske zbornice na Kitajskem (EUCCC), Davide Cucino, je na podlagi izsledkov raziskave, ki je bila nedavno narejena med evropskimi podjetji, delujočimi na kitajskem trgu, predstavil aktualne razmere kitajskega poslovnega in investicijskega okolja.

Arhiv: Dnevi energije Gradec 2014

V avstrijskem Gradcu se bosta 15. in 16. januarja 2014 odvijala dva posredniška dogodka, ki bosta podjetjem omogočila sestanke s številnimi potencialnimi partnerji. Prvega dne (15. januarja) bosta v ospredju biomasa in bioenergija, dan zatem (16. januarja) pa sledi poglobljena razprava o energetsko učinkoviti gradnji. Oba dogodka ter konferenca in sejem bodo na Messecongressu v Gradcu.

Arhiv: Možnosti poslovnega sodelovanja ter naložb na Kubi

Možnosti sodelovanja ter naložb na Kubi torek, 15. oktober 2013 ob 10. uri, dvorana B (1. nadstropje), GZS

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.