Novice


Zahtevni postopki za opravljanje storitev v DACH regiji

To dejstvo velja predvsem za dela v gradbeništvu, seznam dejavnosti pa je daljši in se razlikuje med državami. Vsekakor je potrebno upoštevati čas za pripravo ustreznih dokumentov, on-line prijav v sistem, prevajanje pogodb, aneksov in drugih obrazcev v zahtevane jezike, itd.

Naj spletna orodja delajo za vas!

V torek, 12. novembra 2019, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Google Ads spletna orodja za boljšo prodajo« pod vodstvom Mirjane Busančić in Katje Ponikvar iz podjetja Vsi.si.

Spletno mesto vašega podjetja naj izstopa iz množice!

V torek, 13. junija 2019, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Kako do boljše pozicije spletne strani« v izvedbi Mirjane Busančić in Monike Jensterle iz podjetja Vsi.si.

Kako se Google odloči, kateri oglas bo prikazal uporabniku?

V okviru projekta EXPEDIRE SI-AT smo na GZS v sodelovanju s podjetjem Vsi.si izvedli zanimivo delavnico za boljšo vidnost spletnih strani na Google iskalniku. Izboljšanje pozicije namreč pomeni več obiskovalcev in več potencialnih strank.

Arhiv: EXPEDIRE projektna ekipa je izvedla tržno raziskavo

Raziskava podrobno analizira predvsem izvozne dejavnosti, prisotnost na tujih trgih in izvozne načrte MSP, vključenih v projekt EXPEDIRE, poleg tega pa ugotavlja potrebe podjetij glede podpore pri izvozu in izmenjave znanja na področju izvoza za krepitev njihove prisotnosti na področju izvoza.

Arhiv: Kvalitetna in intenzivna delavnica za optimizacijo spletne strani

Spletno stran je potrebno spletno stran optimizirati, saj bomo tako dosegli najpomembnejše temelje za vidnost na Google iskalniku, kar pomeni več obiskovalcev in več strank!

Donosnost poslov načrtujte vnaprej

Običajno se prvi prodajni posli na novih trgih dosežejo po načelu »prodaj ne glede na ceno«, medtem ko se donosnost teh poslov zanemarja

Arhiv: Delavnica 2.10.2018: Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo

V torek, 2. oktobra 2018, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Uporaba digitalnega marketinga za uspešno mednarodno prodajo« v izvedbi mag. Dragana Simeunovića, direktorja podjetja Premicon in Yuliye Korotkove družbenice svetovalnega podjetja STIL PRO.

Arhiv: USPEŠNO POVEZOVANJE V OKVIRU PROJEKTA EXPEDIRE

GZS je spodbudila sklenitev sodelovanja dveh slovenskih z dvema avstrijskima podjetjema.

Arhiv: Na tuje nikar brez izvoznega načrta

Bolje, ko boste pripravili izvozni načrt, manj tvegan bo vaš posel na tujem trgu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.