Novice


Arhiv: Predstavitev italijanske industrije lesno-predelovalnih strojev

Agencija ICE in ACIMALL (Združenje italijanskih proizvajalcev strojev in orodij za obdelavo lesa) sta v sodelovanju z GZS organizirala predstavitev italijanske industrije lesno-predelovalnih strojev in izdelkov za zaščito lesa z B2B sestanki

Arhiv: Članom GZS neposredne finančne vzpodbude za nastop na tajvanskih sejmih

Med prekomorske trge, z rastočim povpraševanjem po slovenskih živilskih izdelkih se zagotovo umešča tudi 24-milijonski tajvanski trg, kas se nenazadnje odraža v neposrednih finančnih vzpodbudah slovenskim podjetjem - članom GZS - za nastop na izbranih tajvanskih sejmih, ki jih podeljuje Ekonomski in kulturni urad Tajvana z Dunaja.

Arhiv: Storitve za poslovanje v Srbiji

V organizaciji Centra za mednarodno poslovanje pri GZS in Javne Agencije SPIRIT se je 10. maja 2019 na GZS odvil seminar na temo izbora storitev, ki jih različne institucije in organizacije nudijo slovenskim podjetjem pri njihovem vstopu in pozicioniranju na srbskem trgu. Dogodek je potekal pod pokroviteljstvom Gorenjske banke in AIK Banke Beograd. Iz bančnega sektorja smo pritegnili tudi SID banko d.d., ki deluje v okrilju države in tako nudi zavarovanje poslov (rizikov) in razvojno financiranje, ki se ga komercialne banke sicer težje lotijo.

Že drugič smo se predstavili bavarskim arhitektom in gradbincem

Predstavitev v sejni sobi nemškega potencialnega partnerja je odlična priložnost za pogovor o branži, aktualnih temah, potrebah in rešitvah, ki jo sogovorniku lahko ponudijo slovenska podjetja.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.