Novice


Arhiv: Načrt aktivnosti v okviru programa Go International Slovenia

Tudi v letošnjem letu je bil izvoz ključno gonilo slovenskega gospodarstva. To bi se še občutneje skrčilo, če ne bi slovenski izvozniki dodatno okrepili svojo prisotnost na svetovnih trgih.

Arhiv: Veleposlaniki na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije je konec januarja tradicionalno organizirala sprejem za predstavnike tujih veleposlaništev, akreditiranih za našo državo.

Arhiv: Kitajsko novo leto konja na GZS

Hongkonški ekonomski in trgovinski urad hongkonške vlade v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizira sprejem v okviru dogodka KITAJSKO NOVO LETO KONJA, ki bo v sredo, 26. februarja 2014, od 12.30 do 14.30 na GZS (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: Indijski transport in logistika v vzponu

K rasti indijskega sektorja transport in logistika prispevajo predvsem krepitev domačega povpraševanja, pojav novih nizkocenovnih prevoznikov ter izboljšane prometne povezave, sta strnjeno povzela gosta današnjega Indijskega sektorskega omizja na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Burkino Faso

Javna agencija SPIRIT Slovenija pripravlja izhodno gospodarsko delegacijo in B2B srečanja v Afriki (Burkina Faso). Delegacija bo v času tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma AFRICALLIA 2014, in sicer med 26. in 28. februarjem 2014 v Burkini Faso.

Arhiv: Indijska sektorska omizja na GZS: Transport in logistika

Vljudno vabljeni na dogodek »Indijska sektorska omizja na GZS: TRANSPORT in LOGISTIKA«, ki bo v sredo, 15. januarja 2014, od 15.00 do 16.30 v Ljubljani, na GZS, Dimičeva 13, Poslovna oaza, 7. nadstropje.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.