Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Kanado, 20. do 24. junij 2017

Gospodarska delegacija bo potekala v okviru obiska podpredsednika vlade in ministra za zunanje zadeve Karla Erjavca v Torontu, Montrealu in Ottawi.

Arhiv: ŠVICARJI SO BILI NAVDUŠENI NAD SLOVENIJO

Pod okriljem Gospodarske zbornica Thurgau, ki deluje v istoimenskem švicarskem kantonu, smo 23. in 24. marca 2017 gostili štiri švicarska podjetja ter predstavnika njihove zbornice. Na njihovo željo je program obiska vključeval poslovna srečanja na sedežih večjih slovenskih podjetij ter Slovensko – švicarsko poslovno srečanje s predstavitvijo obeh poslovnih okolij ter individualnimi srečanji na GZS.

Arhiv: Nova zunanjetrgovinska šola CPU

Osvežite znanja na področju internacionalizacije.

Arhiv: Želite vstopiti na albanski trg?

Na GZS smo v sredo, 8. marca 2017, v sodelovanju z Agencijo SPIRIT, Veleposlaništvom Republike Albanije in albansko Investicijsko agencijo AIDA organizirali poslovni dogodek »Kako poslovati z Albanijo« Dogodek je pritegnil veliko zanimanje slovenskih izvoznikov in storitvenih podjetij, saj Albanija s 40 milijoni evrov medsebojne blagovne menjave še kar vztraja na slovenskem zunanjetrgovinskem zemljevidu. Zanimanje je seveda vzbudil tudi napovedan obisk 14 albanskih podjetij, ki jih zanima poslovanje s Slovenijo, ki pa se je iz neznanih razlogov in brez predhodnega obvestila realiziral v prihodu le enega podjetja.

Arhiv: INACRAFT 2017

Gospodarski oddelek indonezijskega veleposlaništva obvešča, da bo med 26. in 30. aprilom 2017 potekal 19. Džakarta mednarodni obrtni sejem (INACRAFT 2017) v kongresnem centru v Džakarti (JCC), Indonezija.

Arhiv: Sprejem ob praznovanju kitajskega Novega leta

Tako kot vsako leto, je tudi letos Trgovinska pisarna Hong Konga v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizirala sprejem ob vstopu v Kitajsko novo leto, ki letos poteka v znamenju petelina.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.