Novice


Arhiv: Slovenska podjetja z ministrom Žerjavom v Indijo

Slovenska podjetja vljudno vabimo med 26. januarjem in 1. februarjem 2013 k sodelovanju v slovenskih gospodarski delegaciji v Indijo pod vodstvom ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo, mag. Radovana Žerjava.

Arhiv: Minas Gerais – regija poslovnih priložnosti

Elektronika, biotehnologija, metalurgija, prehrambena in avtomobilska industrija, energetika in informacijska tehnologija naj bi bila po mnenju predstavnice gospodarskega združenja brazilske regije Minas Gerais (FIEMG), Kellen Marcia Veloso, področja z največ potenciala v tej regiji. Velosova je predstavila omenjeno regijo in njene poslovne potenciale v okviru svojega dvotedenskega gostovanja na Gospodarski zbornici Slovenije pod okriljem projekta ALL Invest.

Arhiv: Velik interes za Vseslovensko poslovno srečanje

Ljubljana, 26. november 2012 - Današnjega Vseslovenskega poslovnega srečanja, ki ga je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), se je udeležilo okoli 70 predstavnikov slovenskih podjetij.

Arhiv: Sejem hrane in pijače Histria 2013

Gospodarska zbornica Pula in Gospodarska zbornica Slovenije vas v sklopu mreže zbornic New Alpe Adria 8. februarja 2012 vabita na bilateralne razgovore, ki bodo na sejmu »Histria 2013« v Puli na Hrvaškem. Dogodek je odlična priložnost za srečanje s potencialnimi poslovnimi partnerji s področja prehrambene industrije in gostinske opreme.

Arhiv: Priložnosti na iraškem trgu

Iraški trg za slovenska podjetja ponuja številne priložnosti. To je ključna ugotovitev današnjega poslovnega zajtrka na Gospodarski zbornici Slovenije, ki se ga je ob slovenskih podjetjih, ki že poslujejo z Irakom ali si za to prizadevajo, udeležil tudi iraški veleposlanik, zadolžen za Slovenijo, dr. Surood Najib.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: JUŽNA KOREJA

Južna Koreja je v zadnjih štirih desetletjih pokazala izjemno gospodarsko rast in z globalno integracijo postala visokotehnološko industrializirano gospodarstvo. Država vzbuja občudovanje zaradi hitrega okrevanja po krizi, vendar pa je njeno gospodarstvo zelo odvisno od izvoza in torej občutljivo na globalne gospodarske razmere. Tokratni poslovni zajtrk, ki bo v torek, 11. decembra 2012, ob 9. uri v Poslovni oazi na GZS, bo namenjen izmenjavi informacij, poslovnih izkušenj, pa tudi druženju in ustvarjanju osebnih kontaktov med podjetji, ki že poslujejo ali pa želijo poslovati z Južno Korejo.

Arhiv: Slovenska podjetja na CII Partnership Summit 2013, Indija

Slovenska podjetja vljudno vabimo, da izrazijo preliminarni interes za udeležbo na mednarodnem dogodku CII Partnership Summit 2013, ki bo med 27. in 29. januarjem 2013 v indijskem mestu Agra. Dogodku bo predsedoval Anand Sharma, minister za trgovino, industrijo in tekstil Vlade Indije.

Arhiv: Na poslovnem zajtrku o Egiptu

V okviru dogodka Poslovni zajtrki na GZS: EGIPT, ki ga je v sredo, 14. novembra 2012, Gospodarska zbornica Slovenije pripravila v sodelovanju z Veleposlaništvom Arabske republike Egipt in slovenskimi podjetji, je bil v ospredju 84-milijonski egiptovski trg, ki po januarski revoluciji 2011 počasi doživlja nov razcvet.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.