Novice


Arhiv: Ustanovljen Slovensko - indijski poslovni svet

Arhiv: Nove priložnosti v Italiji

Gospodarska zbornica Slovenije je v petek, 27. septembra 2013, organizirala srečanje slovenskih podjetij s predstavniki Veleposlaništva RS v Rimu, Gospodarskega urada v Milanu ter organizatorjev nekaterih poslovnih dogodkov, ki se bodo do konca leta odvijali v italijanskem Milanu.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Belorusijo

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Ministrstvom za zunanje zadeve od 11. do 13. decembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Belorusijo, Minsk. Z gospodarsko delegacijo, ki bo potekala v času zasedanja meddržavne mešane komisije v Minsku, želimo spodbuditi oziroma okrepiti poslovne stike med slovenskimi in beloruskimi podjetji.

Arhiv: Matching 2013 & Forum Agenti Milano

Z željo, da bi vam predstavili dva poslovna dogodka v Milanu, ki vam lahko pomagata vzpostaviti nove poslovne kontakte in priložnosti pri poslovanju z Italijo ter tudi širšo evropsko in svetovno regijo, vas vabimo, da se nam pridružite v petek 27. septembra 2013, ob 10.00 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, Dimičeva ul. 13, Sejna soba C, 1. nadstropje.

Arhiv: S konzuloma o priložnostih v Kanadi

Ljubljana, 24. september 2013 – Kanada je dežela številnih poslovnih priložnosti, zlasti v energetiki, gradbeništvu, prehrambni industriji in turizmu je bilo sporočilo današnjega poslovnega srečanja na Gospodarski zbornici Slovenije. Srečanje je bilo predvsem namenjeno informiranju in pripravi podjetij na novembrski obisk gospodarske delegacije v Toronto.

Arhiv: Predsedniški forum na Bledu: Kako globalni smo?

»Dr. Pankaj Ghemawat, profesor globalne strategije na IESE Barcelona in eden izmed petdesetih vodilnih poslovnih mislecev na svetu, katerega knjiga World 3.0 je bila nagrajena z nagrado Thinkers50 Best Business Book Award, bo osrednji govornik na Predsedniškem forumu 15. novembra 2013 na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Arhiv: Pogovori z ekonomskim svetovalcem v Ukrajini

Arhiv: Poslovne in investicijske priložnosti v Indoneziji

Vabimo vas na predstavitev poslovnih in investicijskih priložnosti v Indoneziji, ki bo v ponedeljek, 30. septembra 2013, na GZS, Dimičeva 13, Poslovna oaza, 7. nadstropje.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Kanado

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Veleposlaništvom RS v Kanadi, Konzulatom RS v Torontu, Kanadskim združenjem proizvajalcev, Kanadsko slovensko gospodarsko zbornico ter drugimi lokalnimi institucijami v Kanadi od 14. do 20. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Kanado (Toronto).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Italijo

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.