Novice


Arhiv: Obisk mladih poslovnežev iz Turčije

Slovenijo je obiskala skupina 17 poslovnežev, članov Združenja mladih poslovnežev turške Egejska regije - EGIAD. Gre za asociacijo, ki je po svojih vrednotah in viziji sorodna tudi pri nas delujočima YES in CEED Slovenia.

Arhiv: Predstavitev razvojnih projektov UNIDO v BiH Slovenskim podjetjem

V organizaciji CEMP, UNIDO in MGRT smo 25.10.2017 pripravili srečanje z BiH podjetji vključenimi v program razvojne pomoči UNIDO na področju čistejše in učinkovitejše proizvodnje

Arhiv: Novi posli na Poljskem za Slovenske agroživilce

V okviru obiska je delegacija prvi dan obiskala mesto Parczew na jugovzhodu Poljske kjer se je udeležila svečane otvoritve nove proizvodne linije v podjetju Wytwornia Octu i Musztardy katerega lastnik je uspešen slovenski poslovnež g. Matej Hojnik, ki je hkrati tudi lastnik podjetja Apis Vita v Hočah pri Mariboru in predsednik slovensko poljskega poslovnega kluba Triglav Rysy. Dogodka v Parczewu so se udeležili tudi predstavniki nekaterih lokalnih trgovcev in distributerjev s katerimi so naši gospodarstveniki opravili poslovne pogovore.

Arhiv: O razvojnih projektih UNIDO v BiH

V organizaciji CEMP, UNIDO in MGRT smo 25.10.2017 pripravili srečanje z BiH podjetji vključenimi v program razvojne pomoči UNIDO na področju čistejše in učinkovitejše proizvodnje.

Arhiv: Sestanek z Ameriškimi podjetji

Ameriško veleposlaništvo iz Zagreba vabi zainteresirana slovenska podjetja, da se v ponedeljek 23. oktobra 2017 udeležijo poslovnega dogodka, ki je namenjen sestankom z Ameriškimi podjetji, ki iščejo poslovne kontakte v regiji.

Arhiv: Mreženje z ameriškimi podjetji

Veleposlaništvo ZDA iz Zagreba vabi zainteresirana slovenska podjetja k udeležbi vse, ki iščejo poslovne kontakte v regiji.

Arhiv: Strokovni seminar: Napotitev delavcev v Avstrijo

Na Gospodarski zbornici Slovenije smo v petek (6. oktobra 2017) že tretjič v letošnjem letu, pripravili strokovni seminar na temo napotitev delavcev v Avstrijo. Tokratna izvedba seminarja je bila izvedena v sodelovanju z Gospodarsko zvezo v Celovcu, pisarno LietinerLeitner, odvetniško pisarni Blaž Pate ter odvetniško pisarno Grilc Vovk Škof v Celovcu.

Arhiv: E-NOVIČKE št. 2

V tokratnih novičkah na kratko povzemamo projektne aktivnosti v preteklih šestih mesecih.

Arhiv: Začela se je NOVA ZUNANJETRGOVINSKA ŠOLA na CPU

Arhiv: Srečanje s potencialnimi kupci idustrijskih izdelkov iz Severne Evrope

Se želite srečati s potencialnimi kupci idustrijskih izdelkov iz Severne Evrope? Če je odgovor pritrdilen, vas vabimo, da si v nadaljevanju preberete zbrana poslovna povpraševanja, ki jih navajamo v izvirnem, angleškem jeziku:

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.