Novice


Arhiv: Pod okriljem GZS bogatejši za Slovensko-bangladeški poslovni svet

Nabor poslovnih svetov, ki delujejo pod okriljem GZS, je bogatejši za Slovensko-bangladeški poslovni svet. Osnovni namen je neformalno povezovanje slovenskih gospodarskih subjektov ter fizičnih oseb, ki poslujejo z Bangladešem, oziroma gospodarskimi subjekti z območja Bangladeša.

Arhiv: Okrepitev gospodarskega sodelovanja z iranskim trgom

Ljubljana, 17. december 2015 – Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) je potekalo srečanje z namestnikom zunanjega ministra Islamske republike Iran, gospodom dr. Majid Takht Ravanchi – jem.

Arhiv: Možnosti vstopa slovenskih agroživilskih podjetij na trg Južne Koreje

Z željo, da bi predstavili nekatere možnosti, ki jih evropskim izvoznikom ponuja trg Južne Koreje, vas vabimo na informativni sestanek, ki bo potekal na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, v torek 8. decembra ob 10.00 v dvorani Poslovna oaza (7. nadstropje). Vljudno vabljeni!

Arhiv: Poslovno srečanje Forum Agenti v Milanu tudi tokrat uspešno za slovenske udeležence

Konec preteklega tedna je na sejmišču MiCo (Milano Congressi) potekal poslovni dogodek Forum Agenti Milano, katerega se je pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije, javne agencije SPIRIT Slovenija ter Gospodarskega urada RS v Milanu udeležilo 10 slovenskih podjetij.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.