Novice


Arhiv: Preko CERN-a do novih poslovnih partnerstev

Sodelovanje s CERN-om ni omejeno le na produkte in dobave, vezane na njihovo raziskovalno infrastrukturo, temveč se lahko povežete z drugimi podjetji, ki so v CERN-u že prisotna.

Arhiv: Tretja letna konferenca in sejem v Riyadu

V Riyadu bo med 30. septembrom in 2. oktobrom 2019 potekala tretja letna konferenca in sejem halal prehrane, zdravil in medicinskih naprav z B2B in B2G srečanji.

Arhiv: Predstavili smo poslovne priložnosti Tajske

Na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS (CEMP) smo 19. marca 2019 predstavili poslovne priložnosti sektorja klimatizacije na Tajskem.

Arhiv: Predstavitev Kantonskega sejma

Danes (11. marca 2019) je na Gospodarski zbornici Slovenije potekala predstavitev Kitajskega uvozno izvoznega sejma, poznanega tudi kot Kantonski sejem. Predstavitev so izvedli predstavniki Kitajskega zunanjetrgovinskega centra (China Foreign Trade Center) pod vodstvom podpredsednika CFTC g. Ma Chunzi-ja, udeležilo pa se je je 50 predstavnikov slovenskega gospodarstva.

Arhiv: Kvalitetna in intenzivna delavnica za optimizacijo spletne strani

Spletno stran je potrebno spletno stran optimizirati, saj bomo tako dosegli najpomembnejše temelje za vidnost na Google iskalniku, kar pomeni več obiskovalcev in več strank!

Arhiv: Slovensko – bolgarski poslovni forum s predsednikoma držav

Ljubljana, 11. marec 2019 - Prek 150 slovenskih in bolgarskih gospodarstvenikov se je udeležilo današnjega poslovnega foruma, kjer sta jih nagovorila tudi predsednika Radev in Pahor. Dogodek je organizirala GZS v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije ob priložnosti obiska predsednika Republike Bolgarije Rumena Radeva. Ta se je vpisal tudi v Knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Dobro obiskane delavnice za optimizacijo spletnih strani

V okviru projetka Interreg – IRIC smo v CEMP pripravili delavnico - Postanite vidni na spletu doma in v tujini ter povečajte prodajo, ki je bila zaradi velikega zanimanja izvedena 3 krat. Na intenzivni celodnevni delavnici je imel vsak udeleženec možnost po korakih urediti On Site SEO (optimizacijo) svoje spletne strani in tako izboljšati svoje znanje glede vidnosti na spletu in tehničnega dela On Site optimizacije

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.