Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija v Ukrajino

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 15. do 17. septembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Ukrajino, Kijev. Z gospodarsko delegacijo želimo spodbuditi poslovne stike med slovenskimi in ukrajinski podjetji.

Arhiv: Pogovori z novo veleposlanico na Slovaškem

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Slovaško želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na slovaškem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Bernardo Gradišnik, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanice na Veleposlaništvu RS v Bratislavi. Pogovori se bodo odvijali v torek, 10. septembra 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 1 v I. nadstropju.

Arhiv: Delegacija v Vietnam, Mjanmar in na Tajsko

Delegacija malih in srednjih podjetij v VIETNAM, MJANMAR in na TAJSKO (12. – 16. november 2013) Mala in srednja podjetja vabljena k udeležbi v tako imenovani misiji za rast – delegaciji EU podjetij pod vodstvom podpredsednika Evropske komisije, Antonia Tajanija, v Vietnam, Mjanmar in na Tajsko. Za udeležence bo v sklopu obiska organizirana serija B2B srečanj v glavnih poslovnih središčih obravnavanih držav.

Arhiv: Pogovori z novo veleposlanico v Nemčiji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Nemčijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na nemškem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z mag. Marto Kos Marko, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanice na Veleposlaništvu RS v Berlinu. Pogovori se bodo odvijali v četrtek, 29. avgusta 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhiv: Pogovori z novim veleposlanikom v Avstriji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Avstrijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na avstrijskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z dr. Andrejem Rahtnom, ki bo v kratkem nastopil mandat veleposlanika na Veleposlaništvu RS na Dunaju. Pogovori se bodo odvijali v torek, 20. avgusta 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhiv: Pogovori z novim veleposlanikom v Švici

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Švicoželimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na švicarskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Francetom Mikšo, ki bo v kratkem nastopil mandat ekonomskega svetovalca na Veleposlaništvu RS v Bernu(veleposlaništvo je pristojno tudi za Liechtenstein). Pogovori se bodo odvijali v sredo, 28. avgusta 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhiv: Brezplačne letalske vozovnice za izbrane udeležence INDIASOFT 2013

Slovenske razvijalce programske opreme, uporabnike softwarske opreme in IT svetovalna podjetja obveščamo, da se bo v Indiji, v mestu Mumbaj, 28. in 29. novembra 2013 odvijal INDIASOFT 2013 sejem z B2B srečanji na področju informacijske tehnologije. Dogodek sponzorira indijsko državno ministrstvo za trgovino in industrijo.

Arhiv: Okrogla miza o priložnostih in izzivih na indijskem trgu

Okrogla miza »OPPORTUNITIES AND CHALLENGES IN INDIA: What to expect from the EU-India Free Trade Agreement?« Ljubljana, EF, 18. julij 2013 Pridružite se nam na okrogli mizi v četrtek, 18. julija 2013, ob 13:30 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer bomo s predstavniki uspešnih slovenskih podjetij z bogatimi izkušnjami na indijskem trgu (PE-TRA Machines, Gorenje, Panoramic Travel Group in druga), predstavništvom Evropske Komisije in Indijskega veleposlaništva, Gospodarsko zbornico Slovenije, profesorji ter mlado generacijo študentov razpravljali o izzivih na indijskem trgu. Pridružite se nam in spoznajte priložnosti, ki jih bo prinesel pričakovani prostotrgovinski sporazum med EU in Indijo.

Arhiv: Individualni pogovori z v. d. vodje Konzulata RS v Šanghaju

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Kitajsko želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na trgu Kitajske. V ta namen Center za mednarodno poslovanje pri GZS organizira individualne pogovore z Dragom Napotnikom, v. d. vodje Konzulata RS v Šanghaju. Pogovori se bodo odvijali na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v torek, 23. julija 2013, med 9. in 16. uro, v sejni sobi v 5. nadstropju.

Arhiv: Individualni pogovori z novim veleposlanikom v Sarajevu

Pogovori z novim veleposlanikom v Sarajevu se bodo odvijali na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v torek, 23. julija 2013, med 9. in 17. uro, v sejni sobi v 1. nadstropju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.