Novice


Arhiv: Na poslovnem zajtrku o Nigeriji

Ljubljana, 23. aprila 2015 - Tokratni poslovni zajtrk, ki ga je danes pripravila Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju s Slovensko - nigerijsko gospodarsko zbornico in organizacijo Business in Africa Pays, je bil namenjen predstavitvi Nigerije, njenega poslovnega okolja in možnosti za gospodarsko sodelovanje s Slovenijo.

Arhiv: Uspešen začetek obiska slovenskih gospodarstvenikov na Poljskem

Varšava, 23. aprila 2015 – Včeraj je svoj tridnevni obisk na Poljskem začela 15-članska delegacija, ki jo organizirajo skupaj Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Veleposlaništvo RS v Varšavi in Slovensko-poljski poslovni klub Triglav - Rysy v sodelovanju s poljskimi partnerskimi institucijami in organizacijami.

Arhiv: Poslovna delegacija s Kosova na GZS

Ljubljana, 21. april 2015 - Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je danes v sodelovanju z NLB in Euro Alliance Consulting iz Prištine ob obisku delegacije kosovskih poslovnežev na GZS organizirala Kosovsko-slovensko poslovno konferenco in bilateralna poslovna srečanja. Kosovski poslovneži so izrazili interes predvsem za trgovsko sodelovanje, zastopništva in prenos znanj na različnih področjih, s poudarkom na kmetijstvu in prehrani, lesni industriji, gradbeništvu in projektiranju, energetiki in recikliranju.

Arhiv: Ameriška vlada išče slovenske dobavitelje in ponudnike storitev

Ameriška vlada 21. in 22. aprila 2015 vabi predstavnike slovenskih podjetij na informativne sestanke glede možnosti vključevanja v sistem dobaviteljev (Single Face to Industry system), ki bo izbranim podjetjem omogočal izvedbo poslov po celem svetu.

Arhiv: S Čehi o krepitvi sodelovanja

Ob obisku predsednika vlade Češke republike Bohuslava Sobotke v Sloveniji, se je na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) odvijal češko-slovenski poslovni forum. Slovenske in češke gospodarstvenike sta nagovorila tudi predsednika obeh vlad.

Arhiv: Predstavitev poslovnih priložnosti in dogodkov ob nastopu Slovenije na razstavi EXPO Milano 2015

Predstavitev bo v petek, 17. aprila 2015, ob 13.30 v dvorani A, GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE, Dimičeva 13, Ljubljana. Slovenija na Expu – STALNA RAZSTAVA, REGIJSKE IN PARTNERSKE PREDSTAVITVE, Jerneja Lampret, generalna komisarka Sekcije RS za EXPO Milano 2015.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Mehiko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Slovenskim avtomobilskim grozdom (ACS) vabi predstavnike slovenskega gospodarstva, povezane z avtomobilsko industrijo, da se pridružijo gospodarski delegaciji v Mehiko.

Arhiv: Poslovna delegacija s Kosova

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z NLB in Euro Alliance Consulting iz Prištine 21. aprila 2015 na GZS organizira obisk delegacije kosovskih poslovnežev.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.