Novice


Arhiv: Uspešen obisk slovenskih podjetij v Nemčiji

Ljubljana, 18. junija 2015 – Predstavniki 23 slovenskih podjetij so se danes vrnili s poslovnega obiska na Bavarskem in v Baden-Württembergu, kjer so se srečali s poslovneži 70 nemških podjetij. Gospodarstveniki obeh držav so se udeležili dveh poslovnih konferenc, usmerjenih v nadaljnjo krepitev in nadgradnjo poslovnih odnosov. Slovenski podjetniki so spremljali slovenskega predsednika Boruta Pahorja na uradnem obisku Nemčije.

Arhiv: Vietnam preko Luke Koper v Evropo

Ljubljana, 16. junij 2015 – Na Gospodarski zbornici Slovenije se je danes v spremstvu manjše gospodarske delegacije mudil vietnamski minister za industrijo in trgovino Vu Huy Hoang. S predstavniki slovenskih podjetij so razpravljali o aktualnih poslovnih in investicijskih priložnostih v Vietnamu, poseben poudarek pa je bil namenjen transportu in logistiki.

Arhiv: Skupinska udeležba na mednarodnih sejmih

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi vsa podjetja, zbornice, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da jim sporočite svoj interes oz. interes članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016.

Arhiv: Srbske občine in mesta vabijo slovenske vlagatelje

Ljubljana, 11. junija 2015 – Na današnji konferenci o investicijskih priložnostih v Srbiji, ki jo je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju s Srbsko-slovenskim poslovnim klubom Slovenija, je več srbskih mest in občin predstavilo svoje investicijske lokacije, primerjalne prednosti in spodbude, ki jih namenjajo tujim vlagateljem.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.