Novice


Arhiv: Slovenija in Rusija - novo partnerstvo v globalni tekmi, 30.5.2012

Mednarodna konferenca “SLOVENIJA IN RUSIJA – NOVO PARTNERSTVO V GLOBALNI TEKMI” in 3. skupno srečanje Poslovnih svetov Slovenije in Rusije - 30. maj 2012 v Portorožu.

Arhiv: Srečanje podjetij s konzulom v Savdski Arabiji

Gospodarska zbornica Slovenije je danes za slovenska podjetja pripravila individualne pogovore s častnim konzulom Slovenije v Saudski Arabiji, Khalidom F. Al-Boayzom.

Arhiv: Indijsko popoldne na Vegovi, 9.5.2012

Vegova Ljubljana in Gospodarska zbornica Slovenije, vljudno vabita na predstavitev indijskega poslovnega okolja, šolskega sistema, poslovne kulture in bogate kulturne dediščine, ki bo 9. maja 2012 ob 14. uri v šolski knjižnici Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana, Vegova 4, Ljubljana.

Arhiv: Stres in učinkovitost na delovnem mestu, 8.5.2012

Gospodarska zbornica Slovenije vas v sklopu projekta Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami - INODEL vabi na tematski delavnici »Sem pod stresom? Kako naprej?« in »Biti učinkovit na delovnem mestu«.

Arhiv: Sklenjen kosovsko-slovenski sporazum o sodelovanju na področju mednarodne gospodarske arbitraže

Stalna arbitraža pri Gospodarski zbornici Slovenije in Center za alternativno reševanje sporov pri Ameriški gospodarski zbornici na Kosovu sta sklenili kosovsko-slovenski Sporazum o sodelovanju na področju mednarodne gospodarske arbitraže.

Arhiv: B2B srečanja s francoskimi prodajnimi agenti, Pariz, 2. julij 2012

GZS bo predvidoma v mesecu maju 2012 v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Parizu organizirala B2B srečanja s francoskimi agenti.

Arhiv: Uspešen obisk delegacije v Turčiji

Med 25. in 29. marcem 2012 se je v Turčiji v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije mudila gospodarska delegacija sedemnajstih slovenskih podjetij s področij telekomunikacij, energetike, strojne in elektroindustrije, pohištvene industrije, tekstilne industrije ter informacijskih tehnologij, izobraževanja in logistike.

Arhiv: Vabilo na delegacijo v Brazilijo

V sklopu načrtovane udeležbe predsednika Vlade Republike Slovenije Janeza Janše na konferenci Združenih narodov o trajnostnem razvoju, ki bo od 20. do 22. junija 2012 v Riu de Janeiru v Braziliji, Ministrstvo za zunanje zadeve RS med 18. in 20. junijem 2012 pripravlja gospodarsko delegacijo v Sao Paulo.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.