Novice


Arhiv: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, ter prednostih in postopkih ustanavljanja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z agencijo ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih naložb v Avstriji) prireja v sredo, 19. marca 2015, v Poslovni oazi na GZS poslovno – informacijski seminar.

Arhiv: Slovenija in Srbija še naprej dobri zaveznici

Ljubljana, 20. februarja 2015 – Preko 200 slovenskih in srbskih gospodarstvenikov sta danes v okviru slovensko-srbskega foruma na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) nagovorila predsednika Vlad Slovenije in Srbije. Vpisala sta se tudi v knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Sprejem ob kitajskem novem letu

Ob letu osorej so se predstavniki slovenske poslovne skupnosti, ki jih vežejo posli s Hong Kongom in Kitajsko, zbrali na sprejemu ob praznovanju kitajskega novega leta.

Arhiv: Poslovni stiki na GZS: ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI, torek, 10. marec 2015, od 11.30 do 13.00, dvorana B, 1. nadstropje Gost poslovnih stikov na GZS bo CLEMENS PONGRATZ, lastnik in izvršni direktor Arabian Business Solutions, s sedežem v Dubaju - podjetja, ki se med drugim ukvarja z izvozom, uvozom in distribucijo izdelkov ter storitev evropskih podjetij na trgih Združenih arabskih emiratov in celotnega Zaliva.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Italijo

Javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu pozivamo vsa slovenska podjetja, ne glede na panogo ali vrsto izdelkov in storitev, ki jih zanima vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi ali drugimi evropskimi partnerji, da se pridružijo gospodarski delegaciji 13. in 14. marca 2015 v Neapelj.

Arhiv: Na GZS o Baskiji

Ljubljana, 12. februarja 2015 - Udeleženci današnjega dogodka Poslovni stiki na GZS so se seznanili s poslovnim okoljem Baskije ter priložnostmi, ki jih nudi slovenskim podjetjem.

Arhiv: AVSTRIJA - pasti in novosti pri čezmejnem opravljanju storitev

Gospodarska zbornica Slovenije vas v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu (SZG) in odvetniško pisarno Grilc Vouk Škof vabimo na seminar PASTI IN NOVOSTI PRI ČEZMEJNEM OPRAVLJANJU STORITEV V AVSTRIJI, ki bo v petek, 27. februarja 2015, ob 9. uri na GZS, dvorana A (I nadstropje).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Združene arabske emirate

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI, Dubaj, Abu Dhabi, 30. marec – 3. april 2015 Vljudno vabljeni k udeležbi v slovenski gospodarski delegaciji v Združene arabske emirate pod vodstvom predsednika GZS, mag. Sama Hribar Miliča. Delegacijo organizira Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji v Združenih arabskih emiratih.

Arhiv: HANNOVER MESSE 2015 - 11. poslovna borza

Vljudno vas vabimo k udeležbi na 11. mednarodni poslovni borzi, ki se bo odvijala med 14. in 17. aprilom 2015 v okviru vodilnega svetovnega industrijskega sejma – HANNOVER MESSE 2015.

Arhiv: Mednarodni finančni viri za rastoča podjetja

V sodelovanju z London Stock Exchange Group organiziramo predstavitev programa »ELITE«, ki hitro rastočim podjetjem, ki potrebujejo kapital za širitev poslovanja, nudi storitev strukturiranja, identificiranja in pridobivanja primernih finančnih virov na mednarodnem kapitalskem trgu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.